ΚΟΙΝΩΝΙΑ
24/05/2022 09:32

X Factor: Ιερέας από τη Λάρισα κινείται νομικά για το φιλί Ρόκκου - Γεωργίου - «Το είδαν τα παιδιά μου»

«Θα κινηθώ νομικά, θα κάνω καταγγελία στο ΕΣΡ, υπάρχουν Νόμοι» αναφέρει ιερέας από τη Λάρισα που αντέδρασε στο φιλί που έδωσαν στο στόμα ο Στέλιος Ρόκκος και ο Ανδρέας Γεωργίου στο X Factor

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
X Factor: Ιερέας από τη Λάρισα κινείται νομικά για το φιλί Ρόκκου - Γεωργίου - «Το είδαν τα παιδιά μου»
(Πηγή: Glomex)
Ανάγνωση:

Ιερέας από τη Λάρισα αντέδρασε στο φιλί που έδωσαν στο στόμα ο Στέλιος Ρόκκος και ο Ανδρέας Γεωργίου στο X-Factor το βράδυ της Κυριακής (22/5). «Τα ανήλικα παιδιά μου παρακολούθησαν το χθεσινό αποκρουστικό θέαμα. Σκέφτεστε τι ζημιά μπορεί να κάνει στις ψυχούλες τους κάτι τέτοιο;», αναφέρει ο ίδιος σε επιστολή του, τονίζοντας ότι «Θα κινηθώ νομικά, θα κάνω καταγγελία στο ΕΣΡ για το ζήτημα αυτό, υπάρχουν Νόμοι».

Διαβάστε ακόμη: X Factor: Ανδρέας Γεωργίου και Στέλιος Ρόκκος φιλήθηκαν στο στόμα - Η αντίδραση του παρουσιαστή

Video Loading...

Οπως αναφέρει στην επιστολή του, η οποία δημοσιεύεται στο ekklisiaonline.gr, ο ιερέας τονίζει: «Σημεία των Έσχατων Καιρών! Μια οικογένεια επιλέγει να παρακολουθήσει τηλεοπτικό πρόγραμμα και έρχεται αντιμέτωπη με απίστευτες εικόνες που προσβάλουν τα ήθη και τις αξίες ολόκληρης της κοινωνίας. Τα ανήλικα παιδιά μου παρακολούθησαν το χθεσινό αποκρουστικό θέαμα. Σκέφτεστε τι ζημιά μπορεί να κάνει στις ψυχούλες τους κάτι τέτοιο;

Θα κινηθώ νομικά, θα κάνω καταγγελία στο ΕΣΡ για το ζήτημα αυτό, υπάρχουν Νόμοι. Η ομοφυλοφιλία αντίκειται στο δημιουργικό σχέδιο του Θεού για τη ενότητα του ανθρωπίνου γένους, η οποία έγκειται στην ύπαρξη δύο φύλων, του αρσενικού και του θηλυκού. Η ενότητα δεν έχει να κάνει μόνο με την συμπληρωματικότητα των ρόλων και την σαρκική ένωση «…. καταλείψει άνθρωπος τον πατέρα αυτού και την μητέρα και προσκολληθήσεται προς την γυναίκα αυτού και έσονται οι δύο εις σάρκα μίαν».

Εχει να κάνει και με την συνύπαρξη των προσώπων η οποία φέρνει στην ζωή τα παιδιά, ως σημεία νέας δημιουργίας και συνέχειας του αρχικού έργου του Θεού σύμφωνα με την προτροπή Του «..αὐξάνεσθε καί πληθύνεσθε».

Ο Απόστολος Παύλος και οι Πατέρες της Εκκλησίας έχουν εκφραστεί αυστηρά κατά της ομοφυλοφιλίας και θεωρούν ότι δεν πρόκειται περί συντροφικότητας, αλλά περί διαστροφικής φιληδονίας ορισμένων προσώπων, που δεν είναι από τη φύση τους τέτοια, αλλά γίνονται εξαιτίας της ακολασίας και του έκφυλου τρόπου ζωής τους.

Άρα η θεολογία μας δεν αφήνει περιθώρια να δικαιολογηθεί η ομοφυλόφιλη πράξη και κατάσταση, πολλώ δε μάλλον να γίνει αποδεκτή ως φυσική αδυναμία και να μη θεωρείται αμάρτημα, αστοχία δηλαδή από τον αρχικό προορισμό του ανθρώπου που είναι το «καθ’ ομοίωσιν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΙΕΡΕΑΣ X FACTOR ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ