Μενού
  • Α-
  • Α+

Η εγκληματικότητα χτυπάει κόκκινο και οι ληστές δεν διστάζουν πλέον εκτός από τους ανυπεράσπιστους ηλικιωμένους να βάζουν στο στόχαστρο και μικρά παιδιά. Στον Πειραιά καταγράφηκε ένα συμβάν που προκαλεί σοκ και παράλληλα τεράστια ανησυχία για το κατά πόσο είναι ασφαλές για ένα παιδί να κυκλοφορεί μόνο του. 

Ενας ληστής φέρεται να πήρε στο κατόπι έναν 11χρονο μαθητή και να εισέβαλε στο σπίτι του. Βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης αποκαλύπτει πως ο δράστης ακολούθησε το 11χρονο παιδί από την ώρα που γυρνούσε από το σχολείο του. Οπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύει το Κανάλι 1 του Πειραιά, το παιδί έχει πάρει τον δρόμο της επιστροφής από το σχολείο με έναν άνδρα με καπέλο και μάσκα να τον ακολουθεί, χωρίς φυσικά ο 11χρονος να τον αντιληφθεί. Οταν το παιδί άνοιξε την πόρτα, ο ληστής το έσπρωξε, μπήκε στην οικία και αφού άρπαξε χρήματα που βρήκε το έβαλε στα πόδια.

Δείτε το βίντεο:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA