Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη όταν ένας άνδρας επιτέθηκε με σπαθί σαμουράι σε 47χρονο και τον τραυμάτισε σοβαρά με αποτέλεσμα να τον στείλει στη ΜΕΘ. Το περιστατικό συνέβη στο πρώην στρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου στους Αμπελόκηπους όταν ο άνδρας διαμαρτυρήθηκε στον δράστη επειδή αφήνει κρέατα για τα αδέσποτα. 

Διαβάστε ακόμη: Περιστέρι: Φυλάκιση 10 μηνών στον τράπερ για παράνομη οπλοκατοχή - Τι ισχυρίστηκε στο αυτόφωρο

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο άνδρας που είναι γνωστός στους κατοίκους της περιοχής, άφησε σε ένα σημείο του πάρκου «κρέατα αμφιβόλου ποιότητας» για να ταϊστούν τα αδέσποτα ζώα του πάρκου, σύμφωνα με καταγγελία. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του  47χρονου που του είπε να μην αφήνει κρέατα στο πάρκο καθώς κυκλοφορούν κάτοικοι με τα κατοικίδιά τους. 

Τότε ο δράστης, έβγαλε ένα σπαθί… σαμουράι, όπως καταγγέλλει η δικηγόρος του θύματος, Αρετή Σκουνάκη, και τραυμάτισε τον 47χρονο στην κοιλιακή χώρα. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και χθες το απόγευμα βγήκε από την Εντατική, εκεί όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος είναι καλύτερα στην υγεία του, αφού υποβλήθηκε και σε πολύωρο χειρουργείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αστυνομικοί πήραν κατάθεση από τον 47χρονο για το περιστατικό, ο οποίος κατονόμασε τον δράστη της επίθεσης, ενώ ανέφερε και τη διεύθυνση της κατοικίας του. Η δικηγόρος του θύματος καταγγέλλει ότι οι αστυνομικοί αντιμετωπίζουν το περιστατικό ως πλημμέλημα και όχι ως απόπειρα ανθρωποκτονίας, που πρόκειται για κακούργημα.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν κάτοικοι των Αμπελοκήπων, ο δράστης της επίθεσης συνεχίζει να κυκλοφορεί στο πρώην στρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου μέχρι και σήμερα και… περηφανεύεται σε αγνώστους πως έχει όπλα στην κατοχή του. Κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για έναν αρκετά ιδιόρρυθμο και οξύθυμο άνθρωπο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA