Μενού
  • Α-
  • Α+

Ολοένα και πληθαίνουν οι αποκαλύψεις γύρω από την αυτοκτονία του γυμναστή στη Θεσσαλονίκη. Στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA μίλησε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας και τοποθετήθηκε επί της εν λόγω υπόθεσης. Ενώ την ίδια ώρα οι αρχές έχουν θέσει στο μικροσκόπιο των ερευνών τους το email που έστειλε ο άτυχος γυμναστής σε 24 παραλήπτες και στο οποίο περιέγραφε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία. Μεταξύ των ονομάτων που περιλαμβάνονται στους αποδέκτες του mail βρίσκεται ένας δικηγόρος, τουλάχιστον δύο εταιρείες συμβούλων επιχειρήσεων, αλλά και επιχειρηματίες της βόρειας Ελλάδας.

Διαβάστε ακόμη: Εξαφάνιση Αρτεμις στο Κορωπί: «Σίγουρα οι φίλοι γνωρίζουν» - Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

Το email, κατά πληροφορίες, εστάλη περίπου μιάμιση ώρα πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα. Σε αυτό υπάρχει φωτογραφία από την αστυνομική ταυτότητα της γυναίκας, η οποία -σύμφωνα με τον αυτόχειρα- τον οδήγησε στην οικονομική καταστροφή και κατά συνέπεια στην αυτοκτονία. «Άφησε ένα email που καταγγέλλει τους πάντες και τα πάντα. Μιλάει για μια γυναίκα αράχνη, και πολλά πρόσωπα. Αναφέρθηκε μέχρι και το όνομα της Γεωργίας Μπίκα που όπως είδα αποστασιοποιήθηκε εντελώς από την υπόθεση. Μέσα από αυτά που γράφει καταδεικνύει πολύ σοβαρές εγκληματικές πράξεις. Με εισαγγελική παραγγελία το τμήμα Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης έχει αναλάβει την υπόθεση. Υπάρχουν ασάφειες μέσα στο email που είναι δύσκολο να εξακριβωθούν», ανέφερε ο κ. Μπαλάσκας.

Παράλληλα, το e-mail που φέρεται να εστάλη από τον επαγγελματικό λογαριασμό της επιχείρησης που διατηρούσε ο γυμναστής «συνοδευόταν» και από αρχεία πορνογραφικού περιεχομένου. Όπως λένε άνθρωποι που ήταν στη λίστα και παρέλαβαν ανυποψίαστοι το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό μήνυμα με τα συνολικά τέσσερα αρχεία πορνογραφικού περιεχομένου, φαίνεται πως είναι υλικό το οποίο έχει μαγνητοσκοπήσει ο ίδιος ο γυμναστής και όχι για υλικό που θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει κάποιος για να τον εκβιάσει ή να τον εκθέσει.

«Με απειλούσε ότι θα με καταστρέψει» λέει η γυναίκα-αράχνη - Οι ροζ φωτογραφίες

Στο μεταξύ υπόμνημα αναφορικά με το σημείωμα του αυτόχειρα 50χρονου γυμναστή κατέθεσε στην Εισαγγελία η γυναίκα με την οποία διατηρούσε δεσμό ο γυμναστής.  Όπως υποστήριξε ο συνήγορός της Κώστας Κόλτσης μιλώντας στην εκπομπή "T-Live” του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, η γυναίκα είχε χωρίσει με τον αυτόχειρα αρκετό καιρό πριν για λόγους που αφορούσαν στην προσωπικότητά του. Μάλιστα, προσκόμισε στην Εισαγγελία μηνύματα που της είχε στείλει ο γυμναστής και στα οποία φαίνεται έκδηλα η απογοήτευσή του για την προσωπική τους σχέση, χωρίς να γίνεται λόγος για εξαπάτηση και οικονομικές συνδιαλλαγές.

«Η εντολέας μου είχε δανειστεί ένα χρηματικό ποσό από τον γυμναστή και το είχε επιστρέψει» είπε ο κ. Κολτσής στον ALPHA, απορρίπτοντας τα περί 400 χιλ. ευρώ που η πελάτισσά του είχε υφαρπάξει από τον 50χρονο.  «O γυμναστής είχε γράψει άλλο σημείωμα χειρόγραφο με κεφαλαία, με συντακτικό και γλώσσα που συνάδει με τα μηνύματα που προσκομίσαμε στην εισαγγελία. Έγραφε πως δεν φταίει άλλος αλλά η αρρώστια μου» συνέχισε ο δικηγόρος της γυναίκας.

Σύμφωνα με τον Κώστα Κόλτση, ο 50χρονος γυμναστής, μάλιστα, είχε αποστείλει «σε απροσδιόριστο αριθμό προσώπων άσεμνο υλικό, βαρύ, κακό» της εντολέα του, που εκείνη αγνοούσε ότι είχε στην κατοχή του. «Ακούω για 400.000 ευρώ, ανήκουστο, ανυπόστατο. Ο άνθρωπος αυτός, και λυπάμαι που το λέω, πριν την αυτοκτονία εκβίαζε και απειλούσε την εντολέα μου ότι θα την καταστρέψει. Λίγο πριν την αυτοχειρία έστειλε φωτογραφικό υλικό που είχε στην κατοχή του εν αγνοία της εντολέως μου. Έναν χρόνο πριν είπε "αυτοκτονώ και δεν φταίει κανείς αλλά η ασθένειά μου» ανέφερε ο δικηγόρος.

«Από μηνύματα που έστελνε στην εντολέα μου έλεγε: Έχασα 60-70 χιλιάδες. Δεν προκύπτουν αυτά που ισχυρίζεται στο σημείωμα. Στα μηνύματα που έστελνε στην εντολέα δεν φαίνεται καμία οικονομική συναλλαγή. Επαιζε χρήματα σε bitcoin. Εχω μήνυμα που λέει στην ίδια: σε 3 ώρες έχω χάσει 60.000 ευρώ» ανέφερε ο κ. Κόλτσης. «Ο άνθρωπος αυτός έλεγε: γύρνα πίσω γιατί θα αυτοκτονήσω. Και αυτή γύριζε» ανέφερε ο δικηγόρος της γυναίκας που αναφέρεται στο σημείωμα αυτοκτονίας του 50χρονου γυμναστή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA