Μενού
  • Α-
  • Α+

Κακοκαιρία πλήττει τη Βόρεια Ελλάδα και κεντρικοί δρόμοι της Θεσσαλονίκης μετατράπηκαν σε ποτάμια. Εντονα καιρικά φαινόμενα εκδηλώθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (14/6) με σφοδρή βροχόπτωση που συνοδευόταν σε κάποιες περιπτώσεις από χαλάζι. Η βροχόπτωση σημειώθηκε σε περιοχές όπως η Πολίχνη, η Ευκαρπία, οι Συκιές, Εύοσμος, οι Αμπελόκηποι και το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η οδός Λαγκαδά, ένας από τους κεντρικότερους δρόμους της Θεσσαλονίκης μετατράπηκε σε... ποτάμι και οδηγοί αναγκάστηκαν να σταματήσουν τα ΙΧ αυτοκίνητά τους με alarm αφού δεν μπορούσαν να κινηθούν. 

Σύμφωνα με το thestival.gr, ένα λεωφορείο του ΟΑΣΘ πλημμύρισε καθώς η στάθμη του νερού έφτασε μέχρι τις πόρτες και μπήκε μέσα παρότι αυτές ήταν κλειστές, καθώς η δύναμη της βροχής ήταν μεγάλη.

Στην οδό Αγίων Πάντων, στη δυτική Θεσσαλονίκη, στο σημείο της γέφυρας όπου βρίσκεται η παλιά κοίτη του Δενδροποτάμου ένα όχημα βυθίστηκε στα νερά και οι οδηγοί δεν μπορούσαν να συνεχίσουν το δρόμο τους λόγω της πλημμύρας, όπως φαίνεται και στο βίντεο του voria.gr

Η ένταση του φαινομένου ήταν τόσο σφοδρή που η θάλασσα βγήκε στη στεριά στη Νέα Παραλία!

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FSeleo.gr%2Fvideos%2F536535101281616%2F&show_text=false&width=267&t=0https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FSeleo.gr%2Fvideos%2F588822545904526%2F&show_text=false&width=267&t=0

Το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής, στην Κεντρική Μακεδονία, δέχτηκε 220 κλήσεις, κυρίως για κοπές δέντρων, αντλήσεις υδάτων αλλά και απεγκλωβισμούς ατόμων. Η πλειονότητα των περιπτώσεων αφορούσε την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης και οι περισσότερες κλήσεις ήταν για κοπές δέντρων, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων και της έντονης βροχόπτωσης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA