Με μια ανάρτησή του ο Πάνος Κοκκινόπουλος είπε πολλά με αφορμή μια δημοσίευση που είχε κάνει παλαιότερα η Ρούλα Πισπιρίγκου. Ο σκηνοθέτης που είναι ταυτισμένος με τις σειρές «Κόκκινος Κύκλος» και «10η Εντολή» απάντησε στη μητέρα των τριών νεκρών παιδιών, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό με την κατηγορία της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας.
Διαβάστε ακόμη: Κοινωνικός τουρισμός: Ξεκινούν οι αιτήσεις - Ποιοι οι δικαιούχοι
Ο Πάνος Κοκκινόπουλος, συγκεκριμένα, αναδημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την ανάρτηση που είχε κάνει η Ρούλα Πισπιρίγκου το 2019 και «ζητούσε» να την υποδυθεί η Παναγιώτα Βλαντή.

«Επειδή κάποια στιγμή θα το κάνω το έγκλημα, να πείτε στον Κοκκινόπουλο πως θέλω να με υποδυθεί η Βλαντή», είχε γράψει η Ρούλα Πισπιρίγκου στην δημοσίευσή της, με τον Πάνο Κοκκινόπουλο να απαντά από κάτω: «Πες το κι έγινε». Μάλιστα, ο σκηνοθέτης επισήμανε πάνω στη φωτογραφία και την εταιρεία παραγωγής του, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε στη μικρή οθόνη την υπόθεση της Πάτρας, με τη σκηνοθετική υπογραφή του.
- Ένας «στρατός» από χταπόδια: Γιατί η Ιταλία απελευθέρωσε 130.000 στη Μεσόγειο
- Τουρισμός για όλους 2026: Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα της α' φάσης - Voucher έως 600€
- Βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο παγετώνας καταρρέει στο Νεπάλ: Στους 579 οι νεκροί
- Μητσοτάκης: «Κατώτατος μισθός πάνω από 950 ευρώ πριν τις εκλογές - Η ΝΔ εγγυάται σταθερότητα και προκοπή»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.