Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε εκτεταμένες συμπλοκές που οδήγησαν δύο νέους με τραύματα από μαχαίρι και κατάγματα σε νοσοκομεία, κατέληξε πάρτι που οργάνωσαν μαθητές των δύο Λυκείων του Μαρκόπουλου στην παραλία Ερωτοσπηλιά του Πόρτο Ράφτη.

Τα θύματα είναι ένας 20χρονος που φέρει τραύμα από μαχαίρι και ένας 19χρονος που ξυλοκοπήθηκε από ομάδα νεαρών με αποτέλεσμα να υποστεί εκτός των άλλων τραυμάτων και κάταγμα στο χέρι. Ο πρώτος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός ενώ ο δεύτερος στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου και νοσηλεύονται.

Τα επεισόδια ξέσπασαν τα ξημερώματα της Τρίτης και μετά από ολονύχτιο γλέντι στο οποίο συμμετείχαν τουλάχιστον 200 άτομα, μαθητές των δύο Λυκείων αλλά και άλλες παρέες νεαρών που είχαν ενημερωθεί για το πάρτι.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την προανάκριση για τον εντοπισμό των δραστών των δύο σοβαρών τραυματισμών, προσπαθούν μέσω των καταθέσεων των θυμάτων να βρουν αφενός τα άτομα που τους τραυμάτισαν, αλλά και τον λόγο για τον οποίο ξεκίνησε η σύρραξη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA