Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελική Νικολούλη ρίχνει αυλαία αυτή την Παρασκευή, καθώς θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν, στο οποίο κύριο θέμα θα είναι το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Οπως μάλιστα αναφέρεται στο τρέιλερ του επεισοδίου, η εκπομπή βάζει τον τραγικό επίλογο στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας.
Μετά το πόρισμα – σοκ των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας και την κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ η οποία κράτησε για πάνω από 8 ώρες, η εκπομπή του Mega θα αποκαλύψει άγνωστες συνομιλίες στο τελευταίο επεισόδιο αύριο, Παρασκευή (24/6), στις 23:20. Είναι χαρακτηριστικό πως στο τρέιλερ της εκπομπής ακούγεται η φωνή της Τζωρτζίνας να φωνάζει «κέρδισα, κέρδισα».
Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως η Αγγελική Νικολούλη έχει επισημάνει πως υπάρχει το ενδεχόμενο για έκτακτη εκπομπή «Φως στο Τούνελ» στην περίπτωση πολύ σημαντικών εξελίξεων στην υπόθεση.
- Al Arabiya: Τα 10 βασικά σημεία στο προσχέδιο συμφωνίας ΗΠΑ και Ιράν - Κατάπαυση πυρός και ελεύθερη ναυσιπλοΐα
- Η πρώτη αντίδραση Γιωτόπουλου μετά την αποφυλάκιση: «Αναμένω ακόμα απάντηση στο καίριο ερώτημα»
- Ελεονώρα Μελέτη: «Για πολλούς πολιτικούς είμαι η πρωινατζού»
- Ιωάννα Τούνη: Δέχτηκε παρατήρηση στο Φεστιβάλ Καννών για το φόρεμά της - «Δεν μπορεί να περάσει ο κόσμος»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.