Μενού
  • Α-
  • Α+

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελική Νικολούλη ρίχνει αυλαία αυτή την Παρασκευή, καθώς θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν, στο οποίο κύριο θέμα θα είναι το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Οπως μάλιστα αναφέρεται στο τρέιλερ του επεισοδίου, η εκπομπή βάζει τον τραγικό επίλογο στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας.

Μετά το πόρισμα – σοκ των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας και την κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ η οποία κράτησε για πάνω από 8 ώρες, η εκπομπή του Mega θα αποκαλύψει άγνωστες συνομιλίες στο τελευταίο επεισόδιο αύριο, Παρασκευή (24/6), στις 23:20. Είναι χαρακτηριστικό πως στο τρέιλερ της εκπομπής ακούγεται η φωνή της Τζωρτζίνας να φωνάζει «κέρδισα, κέρδισα».

Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως η Αγγελική Νικολούλη έχει επισημάνει πως υπάρχει το ενδεχόμενο για έκτακτη εκπομπή «Φως στο Τούνελ» στην περίπτωση πολύ σημαντικών εξελίξεων στην υπόθεση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA