Μενού
  • Α-
  • Α+

Ποινική δίωξη για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για τα πλημμελήματα της οπλοχρησίας και της απειλής άσκησε ο εισαγγελέας στον 55χρονο γυναικοκτόνο, που μαχαίρωσε και σκότωσε την 46χρονο σύζυγό του στο διαμέρισμα της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι. Ο κατηγορούμενος, μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης, οδηγήθηκε στον ανακριτή προκειμένου να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.

Διαβάστε ακόμη: Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Τη χτύπησε επανειλημμένα και τη σκότωσε με 2 μαχαιριές στον θώρακα - Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε πως ο 53χρονος σκότωσε την 46χρονη με δύο μαχαιριές στον θώρακα. Η μία μαχαιριά έκοψε αρτηρίες προκαλώντας ακατάσχετη αιμορραγία και η δεύτερη τρύπησε τον πνεύμονα. Η γυναίκα επίσης είχε χτυπήματα και στο πρόσωπο, που σημαίνει πως πριν τη σκοτώσει την είχε χτυπήσει επανειλημμένα.

O 53χρονος γυναικοκτόνος φέρεται να είχε εμμονή με το θέμα του διαζυγίου. Πληροφορίες αναφέρουν πως η 46χρονη ήθελε αρκετό καιρό να χωρίσει, ωστόσο ο 53χρονος δεν αποδεχόταν την απόφασή της. Τους τελευταίους μήνες ο γυναικοκτόνος είχε νοικιάσει το δικό του διαμέρισμα, ωστόσο λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία φέρεται να επέστρεψε στη Ματρόζου με σκοπό να εγκατασταθεί εκ νέου. Το μοιραίο ξημέρωμα ο 53χρονος είχε καταναλώσει αλκοόλ και είχε τσακωθεί με το θύμα μέσα στο διαμέρισμα της Ματρόζου. 

Ο 53χρονος αφού μαχαίρωσε την 46χρονη, τύλιξε τη σορό με μία κουρτίνα και τηλεφώνησε στον 24χρονο γιο του που διασκέδαζε με φίλους. Τη 46χρονη εντόπισε ο 24χρονος γιος της, που ειδοποίησε την Άμεση Δράση. Μόλις έφτασαν στο σημείο, βρήκαν τη γυναίκα νεκρή. «Δεν είχε ακουστεί κάτι στο παρελθόν. Ο σύζυγος σκότωσε τη γυναίκα, στη συνέχεια ήρθε ο γιος και βρήκε τη γυναίκα μέσα στα αίματα», είπε σε δημοσιογράφους άνθρωπος που μένει σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του ζευγαριού.

«Την χτύπησα και μετά τη σκότωσα με το μαχαίρι»

«Είχα παθολογική ζήλια για εκείνη. Πίστευα ότι με απατούσε. Είχα φύγει από το σπίτι και επέστρεψα πριν από ένα μήνα. Γύρισα από τη δουλειά στις 23:30. Είδα ότι είχε ετοιμάσει βαλίτσες να φύγει ταξίδι. Τη ρώτησα πού πας και δεν μου απαντούσε. Εκνευρίστηκα και τη χτύπησα. Με χτύπησε και εκείνη. Άρπαξα το μαχαίρι από το τραπέζι και τη χτύπησα. Πήρα τον γιο μας τηλέφωνο και έφυγα από το σπίτι» φέρεται να κατέθεσε ο 53χρονος δράστης, μετά το εξιτήριο και τη μεταφορά του στα γραφεία του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA