Το δρόμο για τη φυλακή παίρνει ο συζυγοκτόνος του Κουκακίου που δολοφόνησε ειδεχθώς την εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία μαρτύρησε στα χέρια του, καθώς πριν τη μαχαιρώσει επανειλημμένα την χτύπησε, ενώ στη συνέχεια τύλιξε το άψυχο κορμί της σε μια κουρτίνα και την παράτησε στο σαλόνι του σπιτιού. Ο 55χρονος που ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 46χρονη μητέρα δύο παιδιών τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα πήρε το δρόμο για τη φυλακή.
Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την απολογία του, υποστήριξε ότι ζήλευε παθολογικά την 46χρονη γυναίκα καθώς εκείνη ήθελε να χωρίσουν οριστικά και να πάει διακοπές με το φίλο της. Κατά τις ίδιες πηγές, φέρεται να δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του και ισχυρίστηκε πως όταν συνειδητοποίησε τι έκανε επιχείρησε να αυτοκτονήσει δύο φορές.
Λιποθύμησε στο γραφείο της ανακρίτριας
Ο γυναικοκτόνος ισχυρίστηκε ότι δεν προτίθετο να προβεί στο έγκλημα, ενώ όταν το έπραξε τελικά, φέρεται να κάλεσε συγγενή του, ενημερώνοντάς τον για την ειδεχθή δολοφονία της 46χρονης και για την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει. Ακολούθως τηλεφώνησε στον γιο του και τον ενημέρωσε ότι τον άφησε ορφανό από μητέρα... Ο 55χρονος σερβιτόρος, φέρεται να κατέρρευσε και να λιποθύμησε όταν ρωτήθηκε από την ανακρίτρια για τα παιδιά του με τους αστυνομικούς να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες για να συνεχιστεί η απολογία του.
- Το μήνυμα Γεραπετρίτη στους Γερμανούς, η μεγάλη κινητοποίηση για το ΠΑΣΟΚ και η αγωνία του Τρύφωνα
- Πώς το Ισραήλ «εξόντωσε» τον Αλί Λαριτζανί, de facto ηγέτη του Ιράν – Η αποστολή 1.600 χλμ. μακριά
- Απεργία Ταξί: «Χειρόφρενο» για δεύτερη ημέρα σε όλη τη χώρα – Συγκέντρωση του ΣΑΤΑ και πορεία
- Καιρός σήμερα: Τι ώρα θα αρχίσουν οι βροχές στην Αττική – Αναλυτική πρόγνωση για όλη τη χώρα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.