Μενού
  • Α-
  • Α+

Την Πέμπτη (30/6), κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών αναμένεται να πάει στις φυλακές Κορυδαλλού, προκειμένου να λάβουν ανωμοτί κατάθεση από τη Ρούλα Πισπιρίγκου, στο πλαίσιο εισαγγελικής παραγγελίας. Η 33χρονη κατηγορούμενη θα έχει τη δυνατότητα, μετά από την προθεσμία που αναμένεται να λάβει, να μελετήσει τη δικογραφία στην οποία περιλαμβάνονται περισσότερες από πενήντα καταθέσεις γιατρών, νοσηλευτών, τραυματιοφορέων και προσώπων από το συγγενικό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Για τις τελευταίες εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας μίλησε στο Star ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος. «Οι Αρχές θα καλέσουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου να καλέσει να απολογηθεί. Το πιο πιθανό είναι να το κάνει με υπόμνημα. Ψάχνουμε τον εγκληματία του αιώνα για τον θάνατο των τριών παιδιών. Είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου; Αυτό θα φανεί... Βέβαια, οι έρευνες συνεχίζονται και για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς. Αποσυνδέω τη μια περίπτωση από την άλλη, γιατί και εκεί υπήρξαν κάποια άτομα που είχαν προαναγγείλει τον θάνατο μια δυο μέρες νωρίτερα. Θα δούμε τι θα βγάλει η έρευνα», επεσήμανε ο κ. Κατερινόπουλος.

Τα νέα στοιχεία στη δικογραφία

Προς το τέλος του βαίνει το θρίλερ της Πάτρας με την κατάθεση και της 33χρονης κατηγορουμένης για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών. Στη δικογραφία έχουν ενταχθεί μια έκθεση 52 σελίδων της παιδοψυχολόγου που εξέτασε τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας και μίλησε τόσο με τη Ρούλα Πισπιρίγκου όσο και με τον Μάνο Δασκαλάκη αλλά και πρόσωπα κοντινά στην 9χρονη.

Όπως αναφέρει η παιδοψυχολόγος, σε μία από τις ζωγραφιές φαίνεται η 9χρονη να απομακρύνεται από τη μητέρα της και να ζητά τη συντροφιά του πατέρα της, ενώ διαπιστώνει πως το τελευταίο διάστημα οι ζωγραφιές της ήταν πιο μουντές με αχνά χρώματα. Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο, βρίσκεται σε μια ζωγραφιά στην οποία αποτυπώνεται η 33χρονη να βγάζει μια κραυγή και γύρω της τρεις άγγελοι.

Για τη συγκεκριμένη ζωγραφιά, η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε αρχικά ότι έγινε από τη 9χρονη μια μέρα μετά τον θάνατο της Ιριδας, ενώ μετά ανακάλεσε λέγοντας ότι έγινε τρεις μέρες πριν τον θάνατο της Ιριδας και όσο η 9χρονη ήταν παρούσα σε έναν καυγά του ζευγαριού. Επιπλέον, στη δικογραφία έχουν ενταχθεί, μια γονιδιακή έκθεση καρδιολόγου από το Ωνάσειο, που επισημαίνει ότι τα τρία παιδιά δεν είχαν κληρονομικό πρόβλημα που να εξηγεί τους θανάτους τους, συνομιλίες του ζευγαριού και το τεστ DNA της Τζωρτζίνας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA