ΚΟΙΝΩΝΙΑ
05/07/2022 19:15

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Οι ύποπτες αλλαγές θέσης των τριών κοριτσιών - Τι συνέβη με Τζωρτζίνα, Μαλένα, Ιριδα

Η Ιριδα ήταν αρχικά ξαπλωμένη κατά μήκος του στρώματος και το κεφάλι της πάνω στο μαξιλάρι, σκεπασμένη με κουβερτάκι. Οταν βρέθηκε νεκρή το πρωί ήταν κάθετα και ξεσκέπαστη - Η 3,5 ετών Μαλένα ήταν αρχικά ξαπλωμένη ανάσκελα παρουσία της Ρούλας Πισπιρίγκου με πανάκι στα πόδια της. Όταν μπήκαν οι γιατροί την βρήκαν σε πλάγια θέση, ενώ είχε ξαναπάρει το πανάκι στα χέρια της και τα χείλη της ήταν μπλε.

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Οι ύποπτες αλλαγές θέσης των τριών κοριτσιών - Τι συνέβη με Τζωρτζίνα, Μαλένα, Ιριδα
Πηγή: Shutterstock
Ανάγνωση:

Ερωτηματικά προκαλούν οι μυστηριώδες αλλαγές θέσης που είχαν τα τρία νεκρά παιδιά από την Πάτρα, όταν εξέπνευσαν ξαπλωμένα. Η Ιριδα ήταν αρχικά ξαπλωμένη κατά μήκος του στρώματος και το κεφάλι της πάνω στο μαξιλάρι, σκεπασμένη με κουβερτάκι. Οταν βρέθηκε νεκρή το πρωί ήταν κάθετα και ξεσκέπαστη.

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Πώς η Δήμητρα Πισπιρίγκου «έκαψε» τη Ρούλα – Οι ατάκες «φωτιά»

Η 3,5 ετών Μαλένα ήταν αρχικά ξαπλωμένη ανάσκελα παρουσία της Ρούλας Πισπιρίγκου με πανάκι στα πόδια της. Όταν μπήκαν οι γιατροί την βρήκαν σε πλάγια θέση, ενώ είχε ξαναπάρει το πανάκι στα χέρια της και τα χείλη της ήταν μπλε. Η Τζωρτζίνα αρχικά ήταν ξαπλωμένη σωστά στο κρεβάτι με κεφάλι στο μαξιλάρι και βρέθηκε ωχρή και χωρίς σφυγμό. Η 9χρονη δεν ανταποκρινόταν, βρέθηκε στη μέση του κρεβατιού, σε πλάγια θέση και χωρίς το ρινικό οξυγόνο, ενώ χωρίς ένδειξη ήταν και το παλμικό οξύμετρο.

Video Loading...

Στο Live News μίλησε ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης, ο οποίος σχολίασε τις αλλαγές θέσης των τριών παιδιών: «Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η αναφορά περί ασυνήθιστης θέσης των παιδιών. Αν το λάβουμε υπόψιν μας σαν δεδομένο τότε μπορούμε να συνδυάσουμε και να πούμε ότι προηγήθηκε κάποια πάλη ή κινητικότητα και έρχεται σαν ένα μικρό κομμάτι που συμπληρώνει το παζλ. Δεν μπορεί το σώμα να μείνει ακίνητο, υπάρχει μία πάλη, μία αντιπαλότητα θύματος και θύτη και η τροποποίηση στάσης και θέσης είναι αναμενόμενο σε αυτές τις περιπτώσεις».

Ο κ. Γαλεντέρης κλήθηκε να ελέγξει τα αιτία θανάτου της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Δασκαλάκη. Όπως τόνισε και ο ίδιος, υπάρχουν πολλά ερωτηματικά γύρω από τις συνθήκες θανάτου της Ευγενίας Κούτρα. Μετά από έρευνα που έγινε στον ιατρικό της φάκελο δεν φαίνεται να λάμβανε την φαρμακευτική αγωγή για τις ασθένειες που είχε, με τα ερωτηματικά που προκύπτουν είναι δύο: γιατί τα φάρμακα δεν είχαν συνταγογραφηθεί και αν είχαν συνταγογραφηθεί, αν τα έπαιρνε ή όχι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΤΡΑ ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ