Μενού
  • Α-
  • Α+

Στόχος διαρρηκτών έγινε τα ξημερώματα κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου οι δράστες «σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο, που σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, περιείχε κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ! Τις κινήσεις των τεσσάρων διαρρηκτών κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας της επιχείρησης, αλλά και των γειτονικών καταστημάτων και το υλικό εξετάζεται από την αστυνομία η οποία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Διαβάστε ακόμη: Καλαμάτα: Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα με 26χρονο διανομέα

Μιλώντας στην εκπομπή Live News, η σύζυγος του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, Βάνα Σαββαΐδου σημείωσε την έλλειψη αστυνόμευσης της περιοχής του ιστορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης, συμπληρώνοντας ότι η οικογένειά της έχει πέσει θύμα κλοπής άλλες δύο φορές στο σπίτι.

«Από τη στιγμή που μας ειδοποίησε η εταιρεία security, μπήκαμε στις κάμερες από το κινητό μας και τους βλέπαμε να μας κλέβουν το μαγαζί, μέσα στα πέντε λεπτά που κάναμε να φτάσουμε»  συμπλήρωσε. Πληροφορίες κάνουν λόγο για τέσσερις δράστες με πανομοιότυπο τρόπο δράσης και με άλλες ληστείες, ενώ... φόρτωσαν το χρηματοκιβώτιο στο αυτοκίνητο και έγιναν καπνός μέσα σε περίπου 4 λεπτά.

Η ληστεία έγινε γύρω στις 3 τα ξημερώματα, όταν οι δράστες διέρρηξαν τα στόρια του καταστήματος με εργαλεία χειρός και απτόητοι, παρότι ο συναγερμός «ξεσήκωσε» όλη τη γειτονιά, συνέχισαν τη δράση τους. Έπειτα εισήλθαν στο κοσμηματοπωλείο και κουβάλησαν το χρηματοκιβώτιο που βρήκαν στο εσωτερικό του και το οποίο σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες περιείχε τη λεία... μαμούθ.

Οι δράστες μπήκαν στην οδό Κλεισούρας με το αυτοκίνητο τους, φόρτωσαν το χρηματοκιβώτιο και έγιναν… καπνός. «Όλο αυτό κράτησε 3-4 λεπτά το πολύ. Όσοι τους είδαν, φοβήθηκαν. Θέλω να τονίσω ότι αν λειτουργούσαν προβλεπόμενα τα πασαλάκια, οι δράστες δε θα κατάφερναν να μας ληστέψουν», αναφέρει στο GRTimes ο ιδιοκτήτης του καταστήματος. Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA