Μενού
  • Α-
  • Α+

Με τα τραύματα από τις σφαίρες πάνω στα κορμιά τους οι δυο αστυνομικοί που τραυματίστηκαν στην ένοπλη συμπλοκή στους Αγίους Αναργύρους πριν από μερικές ημέρες, «πρωταγωνιστούν» στο βίντεο – αφιέρωμα που έδωσε η ΕΛΑΣ στη δημοσιότητα.

Ο ένας από αυτούς προσπαθεί να αφήσει πίσω του τις στιγμές του τρόμου και μέσα από το κινητό του βλέπει φωτογραφίες του μικρού του παιδιού. Ενώ ο δεύτερος μέσω του ασυρμάτου, ζητάει από τους συναδέλφους του να είναι προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας τους.

Εμφανώς συγκινημένοι και οι δυο τραυματίες αστυνομικοί ανταλλάσουν χειραψίες με τους δεκάδες συναδέλφους τους που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείο είτε για να τους υποστηρίξουν, είτε για να τους ξεπροβοδίσουν την ημέρα που πήραν εξιτήριο. Και οι δυο άλλωστε βγαίνουν βουρκωμένοι από το 401.

Το βίντεο «κλείνει» Με την ευχή της ταχείας ανάρρωσης από τον ασύρματο της ΕΛ.ΑΣ. οι συνάδελφοί τους, τους φωνάζουν «είστε λεβέντες».  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA