Μενού
  • Α-
  • Α+

Πάνω από 1.000 Αμερικανοί πεζοναύτες έφτασαν στην Αλεξανδρούπολη με το USS Arlington με αποτέλεσμα να γεμίσουν τα εστιατόρια και τα στούντιο τατουάζ να ανοίγουν από τις 9 το πρωί. Ιδιοκτήτης εστιατορίου της περιοχής είπε πως χρειάστηκε 6.000 με 7.000 αυγά για τους πεζοναύτες και η παρουσία τους έχει ζορίσει τις κότες! 

Διαβάστε ακόμη: Αλέξης Κούγιας εναντίον Σίσσυς Χρηστίδου για τη συνέντευξη Μποστατζόγλου: «Θα πληρώσετε και οι δύο»

«Ακόμα και οι κότες το κατάλαβαν. Χθες, 1.500 άτομα έτρωγαν πρωινό στην Αλεξανδρούπολη, πρωινό με αβγά, λουκάνικα και μπέικον. Χθες χρειάστηκαν 6.000-7.000. Δηλαδή, ζορίζουμε τις κότες για την αυριανή ημέρα. Δεν έχουμε αβγά» είπε ο ιδιοκτήτης εστιατορίου Γιώργος Αλάβαντας στον ΣΚΑΙ. Οι Αμερικανοί πεζοναύτες... ξετρελάθηκαν με το κρέας και σε τρεις μέρες τελείωσαν τα rib eye, τις μπριζόλες, τα φιλέτα και τα μπέργκερ.

Σε άλλη περίπτωση, ένας άλλος ιδιοκτήτης εστιατορίου στην περιοχή, ο Βασίλης Σικλαφίδης, είπε «έχουν ξετρελαθεί. Μας λένε συνέχεια ότι δεν έχουν φάει ωραιότερο κρέας. Εχουν γυρίσει πόσες πόλεις και έρχονται εδώ και μας λένε τι κρέας είναι αυτό. Ειδικά για τα τοπικά τα κρέατα, τα φιλέτα μας. Και για τις τιμές που βλέπουν, λένε “are you sure”, είναι σίγουρο ότι έχει αυτή την τιμή; Λέω ''ναι''. Και τους φαίνεται απίστευτο, εξαιρετικό και νόστιμο, και το value for money γι' αυτούς είναι πολύ τίμιο». Ο ιδιοκτήτης ψησταριάς Γιώργος Δαβής είπε: «ένας φαντάρος που ήρθε σε εμένα για να φάει γρήγορα, γιατί βιαζόταν να πάει μέσα στο καράβι, του σερβίραμε και ο λογαριασμός ήταν 8 ευρώ. Πλήρωσε 8 ευρώ με κάρτα και άφησε 10 δολάρια στο γκαρσόνι». Οπως ανέφερε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, 15 λεωφορεία νοικιάστηκαν και εκτελούσαν δρομολόγια από το λιμάνι, όπου κατέφθασε το αμερικανικό πολεμικό, στην πόλη, μεταφέροντας τους Αμερικανούς που ήθελαν να φάνε, να πιουν και να ψωνίσουν. 

Επίσης κάποιοι πεζοναύτες ήθελαν να κάνουν και τατουάζ! Είχαν επικοινωνήσει από πριν με τον tattoo artist της περιοχής, ο οποίος άνοιξε και την Κυριακή προκειμένου να μπορέσει να τους εξυπηρετήσει. Ο ιδιοκτήτης στούντιο τατουάζ στην Αλεξανδρούπολη, Νίκος Κατσούλης, δήλωσε πως «μία εβδομάδα, καμιά δεκαριά μέρες πριν ξεκίνησαν να έρχονται σωρηδόν τα mail. Από τις 9 το πρωί, λες και ήμασταν φούρνος, ήταν απ' έξω. Από πριν ακυρώσαμε την περίπτωση για τα μεγάλα τατουάζ. Τους είπαμε ότι θα κάνουμε μικρά, οπότε και εμείς επιλέγαμε, τους ενημερώναμε και αυτοί κάνανε από ένα μικρό. Αυτοί γυρνάνε όλο τον κόσμο, οπότε τα τατουάζ είναι καθοριστικά στο να έχουν μία ανάμνηση όταν μεγαλώσουν, να λένε ότι πέρασαν από την Ελλάδα και έκαναν αυτό το τατουάζ». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA