Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον άτυχο 49χρονο, ο οποίος πέθανε αβοήθητος λίγα λεπτά αφού πρώτα τον έδιωξαν από το νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, όπου είχε απευθυνθεί παραπονούμενος για πόνους στην πλάτη. Τραγικές φιγούρες η μητέρα του και τα πέντε αδέρφια του. Μάλιστα η μητέρα του 49χρονου άνδρα ήταν απαρηγόρητη αφού έχει χάσει δύο από τα επτά παιδιά της μέσα σε λίγους μήνες, καθώς πρόσφατα έφυγε από τη ζωή και μία κόρη της, «νικημένη» από τον κορονοϊό.
Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσοστόμου, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Θεολόγου στο Σκιαδά Τριταίας. Μεταξύ άλλων το «παρών» έδωσαν οι Αχαιοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου και Σία Αναγνωστοπούλου και ο τ. Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας.

Υπενθυμίζεται πως ο διοικητής του νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας» παραιτήθηκε για την υπόθεση του θανάτου του 49χρονου που έδιωξαν από το νοσηλευτικό ίδρυμα επειδή δεν εφημέρευε. Η οικογένεια του εκλιπόντος ζητά την παρέμβαση εισαγγελέα.


- Εφημερία 120 ωρών: Γιατρός κατέρρευσε μετά από 5 μέρες νον στοπ - «Επικοινωνιακά τεχνάσματα», λέει ο Γεωργιάδης
- Ελληνικό σουβλατζίδικο στο Παρίσι έχει ένα κάπως ερωτικό όνομα
- Το άγνωστο guest της Γιαννακοπούλου στο «Λόγω Τιμής» – Όταν μοιραζόταν το ίδιο πλάνο με τον Πυρπασόπουλο
- Ο ΕΟΦ «εξαφανίζει» 5 γνωστά προϊόντα από την αγορά: Δείτε ποια είναι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.