Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον άτυχο 49χρονο, ο οποίος πέθανε αβοήθητος λίγα λεπτά αφού πρώτα τον έδιωξαν από το νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, όπου είχε απευθυνθεί παραπονούμενος για πόνους στην πλάτη. Τραγικές φιγούρες η μητέρα του και τα πέντε αδέρφια του. Μάλιστα η μητέρα του 49χρονου άνδρα ήταν απαρηγόρητη αφού έχει χάσει δύο από τα επτά παιδιά της μέσα σε λίγους μήνες, καθώς πρόσφατα έφυγε από τη ζωή και μία κόρη της, «νικημένη» από τον κορονοϊό.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσοστόμου, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Θεολόγου στο Σκιαδά Τριταίας. Μεταξύ άλλων το «παρών» έδωσαν οι Αχαιοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου και Σία Αναγνωστοπούλου και ο τ. Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας.

Υπενθυμίζεται πως ο διοικητής του νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας» παραιτήθηκε για την υπόθεση του θανάτου του 49χρονου που έδιωξαν από το νοσηλευτικό ίδρυμα επειδή δεν εφημέρευε. Η οικογένεια του εκλιπόντος ζητά την παρέμβαση εισαγγελέα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA