Μενού
  • Α-
  • Α+

Μάνα στη Θεσσαλονίκη, αποφάσισε να κλειδώσει τα παιδιά της στο αμάξι για να τα προστατέψει (;), καθώς ήθελε να κάνει εργασίες απολύμανσης κι απεντόμωσης στο σπίτι της στην Καλαμαριά θέτοντας σε κίνδυνο τα ανήλικα. Για καλή τους τύχη, τα παιδάκια δεν διέλαθαν της προσοχής των περαστικών, που κάλεσαν την Αστυνομία και τους έσωσαν τη ζωή, καθώς με τις θερμοκρασιακές συνθήκες που επικρατούν, είναι πολύ πιθανό οι παραπάνω γραμμές να γράφονταν με διαφορετικούς όρους...

Η 36χρονη άφησε τα μικρά παιδιά ηλικίας 3 και 6 ετών κλειδωμένα στο αυτοκίνητο για να κάνει τις δουλειές της στο σπίτι της, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Τα δύο ανήλικα εντόπισαν περίοικοι και ενημέρωσαν την Αμεση Δράση. Η μητέρα με καταγωγή από τη Σερβία, συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής, όταν έγινε η καταγγελία, και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, κατηγορούμενη για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA