Μενού
  • Α-
  • Α+

Αντιδράσεις προκάλεσε η εμφάνιση ενός άνδρα στην 48η Επέτειο για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο. Ενας από τους προσκεκλημένους της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, εμφανίστηκε με βερμούδα και σαγιονάρες προκαλώντας ποικίλα σχόλια. Από την πλευρά του ο Αρης Πορτοσάλτε ζήτησε να διώξουν τη φρουρά του Προεδρικού επειδή τον άφησαν να περάσει! 

Διαβάστε ακόμη: Προεδρικό Μέγαρο: «Καρφιά» της Ζωής Κωνσταντοπούλου και αντιδράσεις στο Twitter για εκδήλωση εν μέσω φωτιάς

«Αυτό είναι ντροπή, ντροπή για την ημέρα, ντροπή προς το πολίτευμα, ντροπή προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Πρέπει να ξηλωθεί η φρουρά που επέστρεψαν σε αυτόν τον κύριο να μπει μέσα. Και επειδή ο άνθρωπος αυτός μοιάζει με κάποιον πρέπει να διευκρινίσει ποιος είναι. Αυτό είναι ντροπή. Τι να πω» είπε ο Αρης Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΙ. 

Ο άνδρας του οποίου η φωτογραφία έκανε τον γύρο των social media αποφάσισε να τοποθετηθεί. Είναι ο Ιωάννης Στρατάκης, μουσικός της ΕΡΤ, ο οποίος φωτογραφήθηκε την ώρα που πήγαινε να πιει νερό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA