Μενού
  • Α-
  • Α+

Προς το παρόν τον... γλεντάνε μόνο όσοι μιλάνε ελληνικά, προσεχώς θα τον μάθουν και οι τουρίστες και θα έρχονται υποψιασμένοι. Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Γιώργος Τσελίκας είναι κάθε μέρα στο λιμάνι και... μετράει τα καράβια που φεύγουν για τους νησιωτικούς προορισμούς της χώρας. Κάθε μέρα, υπάρχει τουλάχιστον ένας που θα καταφέρει να βάλει στη... θέση του τον ρεπόρτερ. Σήμερα λοιπόν, Πέμπτη, ήταν περισσότεροι από ένας.

Μια ταξιδιώτρια, μεγαλύτερη σε ηλικία από τα νεαρά παιδιά που είχε μιλήσει ήδη, τον ρώτησε με χιούμορ: «Μεροκάματα κάθε πρωί εδώ κάνεις;», με τον Γιώργο Τσελίκα να δέχεται την πλάκα και να απαντά στον ίδιο τόνο

Λίγο νωρίτερα, οπαδός του Παναθηναϊκού γνωρίζοντας προφανώς ότι ο Τσελίκας δουλεύει στον ΣΚΑΪ, ιδιοκτησίας Γιάννη Αλαφούζου, εξέφρασε την αγάπη του προς τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αφού λοιπόν είπαν τα τετριμμένα για τις εξετάσεις που τελείωσαν, για το πού πάνε, ο νεαρός ζήτησε τον λόγο από τον Γιώργο Τσελίκα και μόλις τον πήρε είπε: «Ιωάννη Αλαφούζο σε αγαπώ»!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA