Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως για τη δράση του αστυνομικού που συνελήφθη έπειτα από καταγγελία πως κακοποίησε σεξουαλικά ανήλικη. Οι γονείς της 14χρονης κοπέλας προχώρησαν στη σχετική καταγγελία για τη δράση του αστυνομικού και προπονητή αθλήματος και έπειτα από σχετική έρευνα που έγινε, το απόγευμα της Παρασκευής του πέρασαν οι συνάδελφοί του, της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, χειροπέδες.

Διαβάστε ακόμη: Χειροπέδες σε αστυνομικό για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων - Πώς δρούσε και παγίδευσε την ανήλικη

Οι γονείς της κοπέλας άρχισαν να αντιλαμβάνονται πως κάτι συνέβαινε, μετά τα μηνύματα που έστελνε ο ίδιος στην κοπέλα. Μάλιστα, κάνοντας χρήση προφίλ σε διαδικτυακή εφαρμογή επιχειρούσε συστηματικά να παρασύρει την ανήλικη σε πορνογραφικές παραστάσεις. Στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του οι άνδρες της Ασφάλειας βρήκαν και κατέσχεσαν πλήθος ψηφιακών πειστηρίων όπως κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές αλλά και βιντεοκάμερες, tablet και ψηφιακά μέσα αποθήκευσης.

Ο ίδιος φέρεται να κακοποιούσε την ανήλικη τουλάχιστον για πέντε μήνες, από τον περασμένο Ιανουάριο μέχρι και τον Μάιο καθώς εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως προπονητής αθλήματος στο νησί, προχώρησε σε κατ' επανάληψη γενετήσιες πράξεις με την κοπέλα.

Eίχε προβεί σε θωπεία σε βάρος ακόμη μίας ανήλικης

Οπως ανακοινώθηκε, για την υπόθεση σχηματίστηκε σχετική δικογραφία, στο πλαίσιο της οποίας παραγγέλθηκε η εξέταση της ανήλικης από ιατροδικαστή ενώ επιπλέον κατά την προανακριτική διαδικασία προέκυψε ότι ο ανωτέρω είχε προβεί σε άσεμνες χειρονομίες (θωπεία) σε βάρος ακόμη μίας ανήλικης.

Η δικογραφία υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση, ενώ στη συνέχεια εκδόθηκε σχετικό ένταλμα δυνάμει του οποίου συνελήφθη ο αστυνομικός που αντιμετωπίζει κατηγορίες για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους που συμπλήρωσαν τα 12 και όχι τα 15 έτη, κατάχρηση ανηλίκων σε γενετήσιες πράξεις και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους. Πλέον ο συλληφθείς βρίσκεται στα «χέρια» της αρμόδιας εισαγγελικής Αρχής.

Θεοδωρικάκος: «Δεν έχουν θέση στην ΕΛΑΣ»

Εξάλλου, με μήνυμά του ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος ξεκαθάρισε πως «Δεν υπάρχει θέση στην ΕΛ.ΑΣ για επίορκους, για τους ελάχιστους  που δεν τιμούν τη στολή τους. Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας συνέλαβε έναν αστυνομικό για βιασμό ανηλίκου. Συμβάλλει έτσι στη διαφάνεια και την ενίσχυση της αξιοπιστίας της ΕΛ.ΑΣ στην κοινωνία».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA