Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο σκοτάδι εξακολουθούν να παραμένουν οι συνθήκες θανάτου της 17χρονης κοπέλας στο Περιστέρι. Την βρήκαν νεκρή πάνω στο κρεβάτι της η μητέρα και η αδελφή της όταν επέστρεψαν στο διαμέρισμα όπου διαμένουν στο Περιστέρι. Κατά την πρώτη αυτοψία που πραγματοποίησαν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας στο δωμάτιο της 17χρονης, υπήρχε η εικόνα ασφυκτικού θανάτου μετά από πάλη με τον δράστη.

Διαβάστε ακόμη: Γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο: Στην Αλβανία θα τελεστεί η κηδεία της 41χρονης

Σύμφωνα με σενάριο που επικαλείται το δελτίο ειδήσεων του ALPHA, το μεσημέρι της Δευτέρας (1/8) η μητέρα της έφυγε για τη δουλειά της. Λίγο πριν φύγει, μπήκε στο δωμάτιο της 17χρονης για να την δει. Το κορίτσι ήταν πλάγια στο κρεβάτι και η μητέρα της θεώρησε ότι κοιμόταν. Η 17χρονη όμως ήταν δολοφονημένη. Όπως είπε η μητέρα στην αστυνομία, δεν της μίλησε για να μην την ξυπνήσει.

Στη συνέχεια έφυγε για την δουλειά της και στις 8 το βράδυ την πήρε τηλέφωνο, όμως δεν έπαιρνε καμία απάντηση. Επικοινώνησε με την άλλη της κόρη, αλλά ούτε εκείνη δεν μπορούσε να την βρει. Τότε απευθύνθηκαν σε ένα φίλο συριακής καταγωγής, ο οποίος έτρεξε στο διαμέρισμα και κατάφερε να μπει μέσα, παραβιάζοντας ένα παράθυρο, μιας και η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Τότε αντίκρισε νεκρό το κορίτσι πάνω στο κρεβάτι.

Άμεσα ειδοποίησαν την Αστυνομία, που ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού Πακιστανού. Ο τελευταίος, όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες φίλων του, μάζεψε τα πράγματά του και τους είπε ότι θα φύγει από την Ελλάδα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA