Μενού
  • Α-
  • Α+

Η μικρή Ειρήνη μας δείχνει πως τίποτα δεν είναι αδύνατο. Πρόκεται για ένα οκτάχρονο κορίτσι που έχει χάσει την όρασή του και δίνει μαθήματα ζωής σε όλους μας. Η μικρή Ειρήνη είναι τυφλή και για τον λόγο αυτό χρειάζεται να μετακινείται με μπαστούνι. Το οκτάχρονο παιδί με τη βοήθεια της φυσικοθεραπεύτριάς του, καταφέρνει σιγά-σιγά να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της ζωής του και τα μαθήματα που παραδίδει είναι ανεκτίμητα.

Διαβάστε ακόμη: Σοφία Μπεκατώρου για την ενδοοικογενειακή βία: «Δεν υπάρχουν περιθώρια για αδράνεια»

«Καθημερινό στοίχημα το να βγούμε έξω και να οργανώσουμε την καθημερινότητά του κάθε παιδιού. Η Ειρήνη έχει προσπαθήσει από την ώρα που γεννήθηκε να επιτύχει. Είναι χαρισματικό παιδί η Ειρήνη και ο αγώνας της είναι τεράστιος, όπως είναι σε όλα τα παιδιά ΑμεΑ και σε όλα τα άτομα ΑμεΑ. Το στοίχημα είναι τεράστιο κάθε ανθρωπου που ζει σε αυτή τη χώρα με τις ελάχιστες έως μηδαμηνές παροχές, με την κοινωνία να μην βοηθάει» αναφέρει η κυρία Αικατερίνη Ζιάκα, φυσικοθεραπεύτρια της 8χρονης, σε δηλώσεις της στην εκπομπή του Open «Ωρα Ελλάδος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA