Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών τρία άτομα για αρπαγή ανήλικου κοριτσιού και εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. Πρόκειται για πατέρα, μητέρα και γιο, ενώ η 16χρονη μεταφέρθηκε, σύμφωνα με την αστυνομία, στο νοσοκομείο για την παροχή ιατρικής βοήθειας και εκτίμησης. 

Διαβάστε ακόμη: Πάτρα: Μητέρα καταγγέλλει απαγωγή και κακοποίηση της 16χρονης κόρης της

Σύμφωνα με την αστυνομία, όπως κατήγγειλε η μητέρα της 16χρονης, οι κατηγορούμενοι υποστήριξαν τη διαφυγή της ανήλικης από το σπίτι της και τη φιλοξενούσαν στο δικό τους σπίτι. Έπειτα από έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, εντόπισαν και συνέλαβαν σε περιοχή της Πάτρας, τους δύο εκ των τριών κατηγορούμενων, ενώ έπειτα από λίγη ώρα προσήλθε αυτοβούλως, μαζί με την ανήλικη, στην Ασφάλεια και συνελήφθη ο τρίτος κατηγορούμενος, ο οποίος είναι ο γιος των δύο πρώτων συλληφθέντων, σύμφωνα με το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων. 

Είχε νοσηλευτεί στο Δαφνί 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πελοπόννησος», πρόκειται για κορίτσι που είχε νοσηλευθεί παλιότερα στην Ψυχιατρική Κλινική Αθηνών (Δαφνί) κι από εκεί «απήχθη» από τον σύντροφό της, αφού πρώτα μαζί με την παρέα του έσπασαν την περίφραξη. Η αγωνία της μητέρας κορυφώθηκε όταν πριν από κάποιες ημέρες η 16χρονη μετέβη στο σπίτι της με εμφανή σημάδια ξυλοδαρμού σε όλο της το σώμα. Η μητέρα έκανε μήνυση, ωστόσο λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών παρήλθε το αυτόφωρο και ο καταγγελλόμενος δεν προσήχθη καν, αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ. Οι τρεις συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ η ανήλικη μεταφέρθηκε από αστυνομικούς του Β' Αστυνομικού Τμήματος στο νοσοκομείο, για την παροχή ιατρικής βοήθειας και εκτίμησης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA