Μενού
  • Α-
  • Α+

«Δεν ήθελα να τη σκοτώσω. Μόνο να την φοβερίσω γιατί θέλει να μου πάρει τον άνδρα και τα παιδιά» είπε ενώπιον του εισαγγελέα η 25χρονη από την Αλβανία που το απόγευμα της Τετάρτης (17/8) μαχαίρωσε μία 27χρονη στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης. Όπως η ίδια παραδέχθηκε στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν, έχει μπλεχτεί σε ένα ερωτικό τρίγωνο με το θύμα και τον σύζυγό της. Τα προβλήματα και η ένταση της κατάστασης αυτής οδήγησαν σε έναν καβγά που είχε αιματηρή κατάληξη.

Διαβάστε ακόμη: Πυλαία: Γυναίκα μαχαίρωσε 27χρονη λόγω ερωτικής αντιζηλίας

Σύμφωνα με το voria.gr, εις βάρος της 25χρονης ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, οπλοφορία και οπλοχρησία. Στη συνέχεια παραπέμφθηκε σε ανακριτή από όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία της. Η παθούσα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου με τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στον ώμο.

Σε δηλώσεις του έξω από το δικαστικό μέγαρο ο δικηγόρος της κατηγορούμενης, Θανάσης Χατζάκος, είπε η εντολέας του προέβη στην πράξη αυτή γιατί δεν ήθελε να χάσει εκτός από τον άνδρα της και τα παιδιά της. Όπως ανέφερε ο ίδιος, η κατηγορούμενη ισχυρίζεται πως ο σύζυγός της και το θύμα ήθελαν να τη διώξουν από το σπίτι και να μεγαλώσουν τα παιδιά της, 8 και 4 ετών μαζί. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στις αρχές, υπήρξε καβγάς και το θύμα πήγε στο σπίτι της αδερφής της στην Πυλαία και η κατηγορούμενη την ακολούθησε. Εκεί, όπως λέει, την τραυμάτισε με τον σουγιά πάνω στον θυμό της γιατί δεν δέχθηκε να χάσει την οικογένειά της. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, έχει μετανιώσει για την πράξη της και το μόνο που σκέφτεται είναι τα παιδιά της.

«Η αδελφή μου έχει μετανιώσει»

«Η αδελφή μου κάνει εδώ και έξι χρόνια για αυτή την κοπέλα υπομονή. Τον αγαπούσε πάρα πολύ, έδινε και τη ζωή της, έκανε τα πάντα γι’ αυτόν κι αυτός ζούσε και με τις δυο γυναίκες. Η αδελφή μου έχει μετανιώσει από εκείνη την ώρα… Μου λέει “αδελφέ μου κάνε κάτι σε παρακαλώ να μην μπω φυλακή”. Δεν το ήθελε, είμαι σίγουρος ότι δεν το ήθελε. Αλλά ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω», τόνισε ο αδελφός της κατηγορούμενης.

«Δεν μπορώ να διαλύσω έτσι το σπίτι μου»

«Το θύμα έλεγε στον άντρα της 25χρονης, παράτησε την, δεν μας νοιάζουν τα παιδιά και έφτασε μέχρι το σημείο που πήγε και την μαχαίρωσε. Αυτός έφερε σε επαφή και τις δύο το απόγευμα της Τετάρτης για να λύσουν το πρόβλημα και μετά αυτός εξαφανίστηκε, έφυγε από το σημείο. Αυτός είχε κλείσει το ραντεβού και καλά για να το συζητήσουν και μόλις τις έφερε σε επαφή ις δύο γυναίκες, αυτός έφυγε. Η συνάντηση έγινε στην πλατεία της Πυλαίας, κοντά στο δημαρχείο. Οι δύο γυναίκες δεν είχαν επαφές και δεν μιλούσαν προηγουμένως. Αυτός ήθελε να τον αφήσει ελεύθερο η σύζυγος του. Εμείς το μόνο που της είπαμε είναι να τον παρατήσει, να τον αφήσει, αλλά αυτή μας έλεγε ότι δεν μπορεί καθώς σκέφτεται τα παιδιά της. “Δεν μπορώ να διαλύσω έτσι το σπίτι μου”, έλεγε. Ο άντρας τώρα κρύβεται, είναι εξαφανισμένος και δεν ξέρει κανείς που βρίσκεται» δήλωσε ο κουνιάδος της κατηγορούμενης. «Ήταν πολύ φορτισμένη η κουνιάδα μου και όταν πήγε στο σημείο του ραντεβού πήρε και το μαχαίρι από το σπίτι», κατέληξε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA