Μενού
  • Α-
  • Α+

Τελετές εξορκισμού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οσο κι αν ακούγεται απίστευτο φαίνεται πώς είναι απόλυτα αληθινό καθώς σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο φαίνεται να έχει στηθεί υπαίθρια «εκκλησία» στην πλατεία Αριστοτέλους με καρέκλες και με μια μεγάλη οθόνη στην οποία παρουσιάζονταν βίντεο από άλλες τελετές. Το θέμα ανέδειξε η ιστοσελίδα voria.gr που όπως σημειώνει συμμετείχαν αρκετά άτομα στο τελετουργικό με τις τελετές να έχουν διοργανωθεί από την αυτοαπακαλούμενη «Εκκλησία των Εθνών».

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Κλείδωσε την 85χρονη μητέρα της στο μπαλκόνι κι έφυγε - Η ποινή από το δικαστήριο

Οι συγκεκριμένε τελετές πραγματοποιήθηκαν πίσω από το άγαλμα Βενιζέλου δύο Κυριακές, μια τον Ιούλιο και μια τον Αύγουστο, ενώ αναμένεται να συνεχιστούν και τον Σεπτέμβριο. Στο βίντεο  ένας εκ των διοργανωτών ακουγόταν να φωνάζει «Get out, get out» μπροστά από μια γυναίκα κατά τη διάρκεια της τελετής.

Το ζήτημα με το τελετές σε δημόσιο χώρο προκάλεσε αντιδράσεις από τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι ενημέρωσαν τον δήμο Θεσσαλονίκης. ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Μιχάλης Κούπκας, ο οποίος είναι αρμόδιος για τα θέματα παραχωρήσεων δημόσιων χώρων ξεκαθάρισε πως δεν δόθηκε καμία άδεια. Σημειώνει πως η συγκεκριμένη «Εκκλησία» διενήργησε αυτές τις εκδηλώσεις, δίχως ο ίδιος να το γνωρίζει και δίχως να έχει δοθεί άδεια για την παραχώρηση του δημόσιου χώρου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA