Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία νέα υπόθεση γύρω από τον θάνατο ηλικιωμένης γυναίκας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, έρχεται να συνταράξει την ελληνική κοινωνία, καθώς φαίνεται πώς πίσω από τον περίεργο τρόπο με τον οποίο έχασε τη ζωή της τον Μάρτιο του 2022, σε νοσοκομείο της Αθήνας στα 75 της χρόνια, υπάρχουν αρκετά «σκοτεινά σημεία» που θα μπορούσαν να οδηγούν ακόμη και σε δολοφονία

Διαβάστε ακόμη: Αλβανία: Σε θέρετρο συνελήφθη Τούρκος ύποπτος για απάτη bitcoin 2 δισεκατομμυριών δολαρίων

 

Με βάση το ρεπορτάζ που παρουσίασε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή Live News του MEGA, το θρίλερ που εκτυλίσσεται με τη νεκρή γυναίκα της Λυρικής Σκηνής, περιπλέκεται, καθώς αλλοδαποί και ημεδαποί φαίνεται να την πλεύρισαν για την περιουσία της. «Είναι μια υπόθεση που απασχολεί την Ελληνική Αστυνομία μετά από καταγγελίες κακοποίησης και θανάτου της 75χρονης που ήταν μέλος της Λυρικής Σκηνής».

Την άφηναν νηστική για μέρες

Σύμφωνα με την καταγγελία των συγγενών της, η 75χρονη δολοφονήθηκε τον Μάρτιο του 2022, σε νοσοκομείο της Αθήνας με απροσδιόριστα αίτια θανάτου. Το ενδιαφέρον σε αυτή τη υπόθεση είναι ότι συγγενείς της εκλιπούσας, λίγο πριν πεθάνει είχαν καταθέσει και μήνυση στην Αστυνομία λίγο πριν το θάνατό της σε βάρος ημεδαπών και κυρίως αλλοδαπών, οι οποίοι είχαν αναλάβει την περίθαλψή της, ότι την κακοποιούσαν συστηματικά και την είχαν αφήσει χωρίς τροφή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που υποτίθεται ότι φρόντιζαν τη γυναίκα, έχουν σήμερα εγκαταλείψει τη χώρα και έχουν χαθεί τα ίχνη τους, όμως, υπάρχουν και ορισμένες περιπτώσεις που με βάση τα στοιχεία συνεχίζουν να βρίσκονται στη χώρα μας και αναζητούνται για να δώσουν τις δικές τους εκδοχές στην υπόθεση. 

Τους χάρισε σπίτια σε Αθήνα και Λουτράκι 

Μάλιστα, στις Αρχές βρίσκονται οι πληροφορίες ότι η γυναίκα πριν από τον θάνατό της είχε κάνει δωρεά σπίτια της στην Αθήνα και στο Λουτράκι, όπως και άλλα χρήματα και περιουσιακά στοιχεία σε αλλοδαπούς, που έμεναν κοντά στο σπίτι της. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά άλλα στοιχεία της υπόθεσης, όμως, θεωρείται βέβαιο πως οι Αρχές έχουν στρέψει τις έρευνες και στο νοσοκομείο και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που περιέθαλψαν την άτυχη γυναίκα μέχρι και την τελευταία ημέρα της ζωής της, καθώς από εκεί μπορούν να προκύψουν σημαντικά ευρήματα γύρω από τις συνθήκες που επήλθε ο θάνατος. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA