Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκαριστικά είναι τα ευρήματα στο ημιυπόγειο διαμέρισμα στη Λάρισα όπου εντοπίστηκε το πτώμα της 35χρονης νεκρής γυναίκας, θύμα νέας δολοφονίας στη χώρα μας. Σε έναν χώρο που μοιάζει περισσότερο με σκουπιδότοπο βρισκόταν το πτώμα της γυναίκας για περίπου μία εβδομάδα πρωτού εντοπιστεί τυλιγμένο σε μία κουβέρτα, έπειτα από την ενημέρωση των περιοίκων στην αστυνομία λόγω τω της έντονης δυσοσμίας. Με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες, προκύπτει ότι βασικός ύποπτος είναι ο 27χρονος σύντροφος της - υπήκοος Πακιστάν ο οποίος αναζητείται από την αστυνομία. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστής Χρήστο Κραβαρίτη που διεξήγαγε τη νεκροψία νεκροτομή, το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη, φέρει συντριπτικό κάταγμα στο κεφάλι προκληθέν από αμβλύ όργανο, τονίζοντας πως πρόκειται για ανθρωποκτονία. Μάλιστα όπως είπε στο onlarissa.gr τοποθετεί το χρόνο θανάτου στη μία εβδομάδα από σήμερα.

Διαβάστε ακόμη: Νέα στυγερή δολοφονία: Γυναίκα στη Λάρισα βρέθηκε τυλιγμένη με πάπλωμα και χτυπημένη στο κεφάλι - Αναζητείται ο σύντροφός της

Μιλώντας στην ιστοσελίδα, γείτονες της 35χρονης και του Πακιστανού συντρόφου της, κάνουν λόγο για ένα ζευγάρι που δεν είχαν πολλές σχέσεις με τη γειτονιά, που κυκλοφορούσαν κυρίως βραδινές ώρες και που είχαν αρκετές εντάσεις. Το ζευγάρι καυγάδιζε συχνά, σύμφωνα με τα όσα είπαν γείτονες που θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, ενώ πληροφορίες για ενδοοικογενειακή βία έχουν και οι άντρες της ΕΛΑΣ που διερευνούν την υπόθεση.

Μίλησε, δε, εργαζόμενος σε παρακείμενη επιχείρηση, περιγράφοντας τις στιγμές που ανακαλύφθηκε το άψυχο σώμα της 35χρονης.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA