Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Πάνος Αργιανίδης αποτέλεσε τον... πρωταγωνιστή ενός θρίλερ που εκτυλίχθηκε από τις 03:00 τα ξημερώματα της Τρίτης (20/9) στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου. Ο πρώην παίκτης του Survivor, ο οποίος συστήθηκε στο κοινό ως μάνατζερ ράγκμπι, ταμπουρώθηκε στην τουαλέτα του δευτέρου ορόφου του κτηρίου και απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ήταν σε κατάσταση αμόκ και πετούσε χλωρίνες στους αστυνομικούς. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, ο οποίος εργάζεται ως υπεύθυνος ασφαλείας του κτηρίου, συνελήφθη τελικά λίγο μετά τις 10:00 το πρωί και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Διονύσου προκειμένου  να δώσει εξηγήσεις στους αστυνομικούς και ο εισαγγελέας αποφάσισε την παραπομπή του για ψυχιατρική εξέταση.

Διαβάστε ακόμη: Μέγαρα: Πτώση υπό κατασκευής γέφυρα - Ενας τραυματίας

Ο Πάνος Αργιανίδης γεννήθηκε στην Αθήνα και έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό το 2017 με τη συμμετοχή του στο Survivor, όπου έπαιξε στην ομάδα των «Μαχητών». Τότε είχε δηλώσει ότι σπούδασε Μάρκετινγκ Διεθνών και Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης στο ΕΚΠΑ. Η μπλούζα του με τα άσπρα αστέρια, ο τραυματισμός του από την πρώτη ημέρα στο παιχνίδι, αλλά και οι καυγάδες του με τους υπόλοιπους παίκτες συζητήθηκαν και πολλές φορές έγιναν και trend στο Twitter.

Ο Πάνος Αργιανίδης ωστόσο, είχε κάνει και άλλη μία τηλεοπτική εμφάνιση, πριν από το Survivor, καθώς είχε βρεθεί στο γνωστό τηλεπαιχνίδι του Alpha, Deal.

Πάνος Αργιανίδης: Η μάχη με τον καρκίνο

Ο Πάνος Αργιανίδης είχε αποκαλύψει σε εμφάνισή του στα «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη, πως πήρε μέρος στο Survivor, ενώ έκανε χημειοθεραπείες. Τον Ιούνιο του 2016 είχε διαγνωστεί με καρκίνο στην ουροδόχο κύστη. «Η πρόληψη είναι αυτή που μετράει και κάνω κάθε έξι μήνες εξετάσεις. Τότε μου βρήκανε χαμηλό σίδηρο και κάναμε κάποιες εξετάσεις όπου διαγνώστηκε η ασθένεια. Μέσα σε τρεις μήνες έκανα θεραπείες που γίνονται μέσα σε τρία χρόνια. Εκείνη τη περίοδο σκεφτόμουν μόνο τους δικούς μου ανθρώπους, οι συγγενείς το έμαθαν αρκετό καιρό μετά το παιχνίδι. Γι’ αυτό και ήταν πολύ σημαντικό το έπαθλο επικοινωνίας» είχε εξομολογηθεί.

Από το Survivor στην πασαρέλα

Μετά τη συμμετοχή του στο Survivor, ο Πάνος Αργιανίδης πήρε μέρος σε fashion show του Νίκου Αποστολόπουλου και η εμφάνισή του δίχασε. Ο Πάνος Αργιανίδης φόρεσε μια ρόμπα και καρό σκωτσέζικη φούστα και περπάτησε στην πασαρέλα ημίγυμνος. Tο παραδοσιακό σκωτσέζικο κιλτ συνδυάστηκε με γούνινο καπέλο και κολιέ στο λαιμό, ενώ το μακιγιάζ του περιελάμβανε ένα μαύρο σταυρό στο αριστερό του μάτι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA