Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενας αστυνομικός που υπογράφει ως «Κωνσταντίνος» και δημοσιεύει βίντεο με τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μοτοσυκλέτα του, κάνει έκκληση στους συναδέλφους του και στους πολίτες να φορούν κράνος. Ο ίδιος ο αστυνομικός είχε τραυματιστεί σοβαρά σε σοκαριστικό τροχαίο, το οποίο βρήκε ο ίδιος από κάμερα κλειστού κυκλώματος καταστήματος και το ανάρτησε για να ευαισθητοποιήσει και να φορούν κράνος οι αναβάτες και οι επιβάτες μοτοσυκλετών.

Στο δικό του σοκαριστικό ατύχημα, οδηγός ΙΧ πήγε αντίθετα παρανόμως, εκείνος κινείτο με τη μοτοσυκλέτα του και συγκρούστηκαν με μεγάλη σφοδρότητα. Ο αστυνομικός-μοτοσυκλετιστής πέταξε κυριολεκτικά μετά την πρόσκρουση στο ΙΧ, διέγραψε τροχιά 10 μέτρων και έπεσε στο οδόστρωμα με το σώμα και το κεφάλι. Οπως λέει ο ίδιος, τον έσωσε το κράνος. Γλίτωσε με μικροεπεμβάσεις κι επέστρεψε στους οικείους του και στη δουλειά του. Κι άλλη μια φορά είχε τροχαίο και τον έσωσε και πάλι το κράνος γι αυτό και κάνει έκκληση σε όλους να μην το αμελούν.

Δυστυχώς όμως, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Τροχαίας, σε ελέγχους που έγιναν μόνο την περασμένη εβδομάδα, βεβαιώθηκαν πρόστιμα σε 1.447 οδηγούς μηχανής που δεν φορούσαν κράνος...

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA