Μενού
  • Α-
  • Α+

Ομάδες ανήλικων παιδιών συγκρούστηκαν σε ραντεβού σε σχολικό συγκρότημα της Ηλιούπολης σε ένα ραντεβού που κατέληξε σε τραυματισμούς, ληστεία αλλά και συλλήψεις μικρών παιδιών και των γονέων τους. Το νέο θλιβερό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων, σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής. Εξι αγόρια 13 και 14 χρόνων, σε ομάδες των τριών, συναντήθηκαν στο προαύλιο του σχολείου και διαπληκτίστηκαν για ασήμαντες διαφορές που είχαν μεταξύ τους. Σύντομα η κατάσταση ξέφυγε και η ομάδα των τριών 14χρονων επιτέθηκε σε έναν 13χρονο, τον ξυλοκόπησαν και στην συνέχεια του αφαίρεσαν και ένα μικρό χρηματικό ποσό που είχε μαζί του.

Οι γονείς του 13χρονου κατήγγειλαν την επίθεση στην Αστυνομία και μετά από έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, εντοπίστηκαν οι τρείς 14χρονοι και συνελήφθησαν. Μαζί τους όμως συνελήφθησαν και οι γονείς τους οι οποίοι παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της «παραμέληση εποπτείας των ανήλικων τέκνων τους».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA