Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζεται το μυστήριο με τον θάνατο του 50χρονου άνδρα στο Γκάζι τα ξημερώματα του Σαββάτου (24/9). Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες ο 50χρονος ξυλοκοπήθηκε από ομάδα 4 ή 5 ατόμων, με αφορμή ένα πείραγμα σε γυναίκα. Μάλιστα, ο ίδιος εντοπίστηκε αιμόφυρτος στον δρόμο, στη συμβολή των οδών Ικαριέων και Ζαγρέως, σε απόσταση αναπνοής από γνωστά νυχτερινά μαγαζιά. Το θύμα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα. Ωστόσο, τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης έδειξαν αιφνίδιο θάνατο από ανακοπή καρδιάς

Διαβάστε ακόμη: Ευρυτανία: Ρομπότ εντόπισε εύρημα στη λίμνη που χάθηκε η 48χρονη - Στα 70 μέτρα βάθος η έρευνα

 

Τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι ο 50χρονος, ο οποίος ήταν διαζευγμένος και πατέρας ενός παιδιού, εντοπίστηκε στις 06.20 αιμόφυρτος χωρίς, ωστόσο, να φέρει τραύματα από αντικείμενο. Τελευταία στοιχεία από αστυνομικές πηγές, ωστόσο, αναφέρουν ότι υπάρχει ενδεχόμενο ανατροπής στην υπόθεση. Ο ιατροδικαστής εξετάζει την περίπτωση ο θάνατος του 50χρονου να ήταν αιφνίδιος και να προήλθε από την ανακοπή καρδιάς.

Οι ίδιες πηγές της αστυνομίας αναφέρουν ότι ο ξυλοδαρμός παραμένει το επικρατέστερο σενάριο, ωστόσο, το πόρισμα για τον θάνατο του ίδιου θα βγει αφότου εξεταστούν και τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως. Δεν έχει ακόμα αποκλειστεί το ενδεχόμενο το τραύμα στο κεφάλι του 50χρονου να μην προήλθε από ξυλοδαρμό, αλλά μετά την πτώση του από τα παθολογικά αίτια που προκάλεσαν την ανακοπή καρδιάς. Επόμενο βήμα της έρευνας είναι να εξακριβωθεί εάν, εφόσον όντως υπέστη ανακοπή ο άνδρας, αυτή σχετίζεται με τον φερόμενο ξυλοδαρμό του ή οφείλεται σε άλλου τύπου, παθολογικά αίτια.

Μαρτυρία για οδηγό μηχανής που τον χτύπησε

Στο μεταξύ, όπως μετέδωσε το OPEN, το θύμα εντοπίστηκε από αστυνομικό, ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και ειδοποίησε τις Αρχές. Το ασθενοφόρο έφτασε επί τόπου και μετέφερε τον 50χρονο στο νοσοκομείο, «Γεννηματάς», όπου μετά από λίγες ώρες υπέκυψε στα τραύματά του. Γύρω από τον θάνατο του 50χρονου άνδρα αυτή τη στιγμή επικρατεί ένα μυστήριο, ενώ οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν το άτομα ή τα άτομα που τον χτύπησαν μέσα στον δρόμο και να ανακαλύψουν τα κίνητρα της επίθεσης.

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 50χρονο άνδρα που βρέθηκε νεκρός στο Γκάζι. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται μία μαρτυρία όπου το θύμα φέρεται να ενεπλάκη σε καυγά με άνδρα που κατέβηκε από τη μηχανή που οδηγούσε και τον χτύπησε. Σημειώνεται πως ο 50χρονος έπαθε ανακοπή στο ασθενοφόρο, τον επανέφεραν, ωστόσο άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, και το ενδεχόμενο ο 50χρονος να μην δέχτηκε ποτέ επίθεση και οι πληγές που είχε να οφείλονται στην πτώση του, η οποία προκλήθηκε από την ανακοπή της καρδιάς. Η ΕΛ.ΑΣ αναζητά στοιχεία από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής προκειμένου να διαπιστωθεί ακριβώς τι συνέβη. Σημειώνεται πως ο 50χρονος Κ.Λ είναι διαζευγμένος και έχει έναν γιο.

Το χρονικό του τραγικού περιστατικού

Τον 50χρονο άνδρα εντόπισε αστυνομικός, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου και υπέκυψε. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως προηγήθηκε συμπλοκή του 50χρονου με αγνώστους, με αφορμή το πείραγμα σε μια γυναίκα. Την ίδια ώρα, το Mega μετέδιδε πως μάρτυρας κατέθεσε ότι είδε ένα άτομο πάνω σε μηχανή να πλησιάζει το θύμα και να το ξυλοκοπεί μέχρι θανάτου, γρονθοκοπώντας το σε πρόσωπο και σώμα.

Στη συνέχεια εγκατέλειψε τον άτυχο άνδρα αιμόφυρτο στο έδαφος και εξαφανίστηκε από το σημείο. Ωστόσο, ο ίδιος τηλεοπτικός σταθμός μετέδωσε ότι αιτία θανάτου ήταν η ανακοπή καρδιάς, γεγονός που περιπλέκει τις έρευνες, καθώς οι Αρχές καλούνται να βρουν αν τελικά ο θάνατος προήλθε από φυσιολογικά αίτια και τα αίματα του 50χρονου προέρχονται από την πτώση του στο έδαφος ή αν έπεσε όντως θύμα άγριου ξυλοδαρμού, ο οποίος και προκάλεσε την ανακοπή. Απαντήσεις αναμένεται να δώσει η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, ενώ οι αστυνομικοί διεξάγουν έρευνα και αναζητούν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας για να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA