Μενού
  • Α-
  • Α+

Λιγοστεύουν οι ελπίδες για την 48χρονη αγνοούμενη στη Λίμνη των Κρεμαστών στην Ευρυτανία, καθώς όπως αποδείχθηκε, το στίγμα που εντόπισε το ειδικό sonar του Ερυθρού Σταυρού σε βάθος περίπου 90 μέτρων και παρέπεμπε σε ανθρώπινο σώμα, αποδείχθηκε ότι δεν επρόκειτο για άνθρωπο. Λίγα λεπτά πριν από τις 7 το απόγευμα, οι δύτες, που επιχειρούν σε δύο ζεύγη των δύο, μιας και πρόκειται για πολύ δύσκολη κι επικίνδυνη επιχείρηση, αναδύθηκαν από τα 90 μέτρα, και δυστυχώς δεν είχαν κάτι σχετικό με την αναζήτηση να αναφέρουν, μιας και η 48χρονη, δεν εντοπίστηκε στη λίμνη.

Η ομάδα υποβρύχιων αποστολών του Λιμενικού Σώματος που επιχειρεί στη Λίμνη των Κρεμαστών, θα συνεχίσει την έρευνα στην περιοχή όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο της αγνοούμενης γυναίκας, η οποία δεν έχει δώσει σημεία ζωής από το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης. Στον βυθό της λίμνης υπάρχει περιορισμένη ορατότητα, λόγω των πολλών φερτών υλικών, όπως κλαδιά δέντρων και κορμούς, ενώ και η λάσπη δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την επιχείρηση. Αύριο το πρωί θα επιχειρήσουν ξανά κατάδυση στα σημεία που θα τους υποδειχθούν.

«Να προσέχετε το παιδί»

Στις σημειώσεις που βρέθηκαν σε φύλλα τετραδίου, μέσα στο αυτοκίνητο της 48χρονης, φέρεται να άφηνε οδηγίες στη μητέρα της και στο σύζυγό της για να προσέχουν και να φροντίζουν το γιό της. Επίσης τους παρακαλούσε, σε περίπτωση που τη βρουν βαριά τραυματισμένη να της κάνουν ευθανασία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA