Μενού
  • Α-
  • Α+

Απάντηση στον δικηγόρο Αλέξη Κούγια που έχει αναλάβει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου έδωσαν σήμερα η Ζήνα Κουτσελίνη και ο Πέτρος Κουσουλός μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Ο γνωστός ποινικολόγος, μέσα από δελτίο Τύπου, εξαπέλυσε πυρά εναντίον του Πέτρου Κουσουλού, με αφορμή την υπόθεση Πισπιρίγκου και κάποιες φωτογραφίες του δημοσιογράφου με τον πρώην δικηγόρο της κατηγορούμενης μητέρας, Οθωνα Παπαδόπουλο, και τον δικηγόρο, Σπύρο Δημητρίου, που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, σχολιάζει με έντονο ύφος τις φωτογραφίες, τις οποίες όπως αναφέρει του τις απέστειλε η Δήμητρα Πισπιρίγκου και διερωτάται πώς είναι δυνατόν ο δημοσιογράφος και ο δικηγόρος να βρίσκονται μαζί και να ανεβάζουν και φωτογραφίες. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι τις «διαρροές» από τις δικογραφίες της υπόθεσης της Πάτρας φέρεται να τις έκανε ο πρώην δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου και όχι γνωστός εισαγγελέας.

Αυτό το δελτίο Τύπου στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει η Ζήνα Κουτσελίνη στην εκπομπή: «Γιατί ο κ. Κούγιας στέλνει επιλεγμένες φωτογραφίες; Αυτές που έστειλε στο δελτίο Τύπου απεικονίζουν τον κ. Οθωνα Παπαδόπουλο, τον κ. Σπύρο Δημητρίου και τον Πέτρο Κουσουλό. Γιατί δεν πήρε κι αυτές τις φωτογραφίες; Γιατί το μόνο πρόσωπο που είναι προβληματικό να είναι ο Πέτρος;» Οπως επεσήμανε, υπήρχαν και άλλες φωτογραφίες με τη δημοσιογράφο Αρια Καλύβα και τη Σάννυ Μπαλτζή, τις οποίες δεν απέστειλε με το δελτίο Τύπου.

«Η Σάννυ Μπαλτζή είναι κουμπάρα του Σπύρου Δημητρίου και της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και διατηρεί ένα μπαράκι στο Χαλάνδρι. Μας έχει καλέσει πολλές φορές για να περάσουμε ωραία τα βράδια μας. Ο κ. Παπαδόπουλος πήγε καλεσμένος του κ. Δημητρίου, όπως και ο Πέτρος Κουσουλός και η Αρια Καλύβα. Ηταν και άλλοι εκεί στο μπαρ και ανέβασαν και αυτοί φωτογραφίες στα social media τους», πρόσθεσε.

«Του έκλεψα στοιχεία της δικογραφίας μέσα από το... κοκτέιλ»

«Με τον κ. Οθωνα Παπαδόπουλο εκείνο το βράδυ μιλήσαμε για πολλά πράγματα, ήμασταν σε πολύ καλή διάθεση. Διασκεδάσαμε, χορέψαμε, ήπιαμε τα κοκτέιλ μας. Μιλήσαμε για πολλά θέματα, μιλήσαμε για το ποδόσφαιρο, μου είπε για τα ταξίδια που έκανε με τη γυναίκα του... Και λίγο πριν φύγουμε, κατάφερα να υποκλέψω στοιχεία της δικογραφίας, μέσα από το κοκτέιλ που έπινε», είπε ο Πέτρος Κουσουλός με σαρκαστική διάθεση, σχολιάζοντας τις φωτογραφίες.

Απαντώντας στην «κατηγορία» του Αλέξη Κούγια ότι ο Οθωνας Παπαδόπουλος έδωσε τα στοιχεία των δικογραφιών στον Πέτρο Κουσουλό, η Ζήνα Κουτσελίνη ξεκαθάρισε: «Πρέπει να βάλω τα πράγματα στη θέση τους. Σέβομαι και εκτιμώ τον κ. Κούγια. Ο Πέτρος είπε το ρεπορτάζ σε σχέση με τις εισαγγελικές προτάσεις. Μετά είπε και δυο τρία στοιχεία από το νέο ρεπορτάζ του Πέτρου, σε σχέση με νοσηλευτές που αφορούν στη Μαλένα. Τι σχέση έχει το ρεπορτάζ του Πέτρου; Και εν πάσει περιπτώσει, εάν ο Πέτρος το παίρνει από εισαγγελείς, όπως τον έχετε κατηγορήσει, ή εάν το παίρνει από τον Οθωνα Παπαδόπουλο. Η πηγή του καθενός είναι διαφορετική».

Ο εκδότης της εφημερίδας «ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ» σχολιάζοντας την επίθεση του συνηγόρου της κατηγορουμένης στο πρόσωπο του είπε μεταξύ άλλων ότι «Εχει καταλάβει ότι έχει περιέλθει σε τέλμα. Ο κ. Κούγιας πολύ φοβάμαι ότι με την τακτική του, η κατηγορουμένη δεν θα ξαναδεί το φως της ημέρας. Εχει καταλάβει ότι έχει περιέλθει σε τέλμα. Πολύ φοβούμαι λοιπόν ότι θέλει να κτίσει ένα άλλοθι απέναντι στην 33χρονη και τους συγγενείς της» είπε και πρόσθεσε: «Είναι πολύ συγκινητική προσπάθεια που κάνει ο κ. Κούγιας να καταδικαστεί η εντολέας του. Το χούι δεν φεύγει. Παλιά πηδούσε μάνδρες, τώρα πηδάει λεκτικά μάνδρες».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA