Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα στοιχεία για τη δράση των σκληρών συμμοριών που δρούσαν μέσα από τη φοιτητική εστία στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία. Σύμφωνα με την ενημέρωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, οι τρεις συμμορίες διέπραξαν τουλάχιστον 29 κλοπές και ληστείες, καθώς και συναλλαγές για ναρκωτικά. Μάλιστα, οι κατηγορούμενοι είχαν φτάσει ακόμη και στο σημείο να κάνουν face control σε όσους έμπαιναν στις φοιτητικές εστίες της Πολυτεχνειούπολης και είχαν απειλήσει με όπλο φοιτητή. 

Διαβάστε ακόμη: Ζωγράφου: Ο Αλβανός κακοποιός που συνελήφθη στην Πολυτεχνειούπολη συμμετείχε στην απαγωγή γιου δημοσιογράφου

Το εντυπωσιακό πάντως είναι ότι στη σπείρα των κακοποιών που συνελήφθησαν κατηγορείται ότι είχε εμπλοκή και η 22χρονη δόκιμη αστυφύλακας, Γ.Α. Η δόκιμη αστυνομικός που συνελήφθη, κατηγορείται ότι έδινε πληροφορίες στους κατηγορουμένους σχετικά με το πότε θα γίνονταν αστυνομικές επιχειρήσεις στην Πολυτεχνειούπολη. Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην ενημέρωση Τύπου, η δόκιμη αστυνομικός ξεκίνησε να κάνει την πρακτική της στο Τμήμα Ζωγράφου. Αναφέρθηκε ότι οι περισσότερες επιχειρήσεις ξεκινούν από τα Τμήματα, όπου είναι το σημείο συνάντησης των αστυνομικών. Και, εξαιτίας των διαρροών που φέρεται να έκανε η 22χρονη, δύο φορές η ΕΛ.ΑΣ. είχε αναγκαστεί να ματαιώσει επιχειρήσεις της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA