Μενού
  • Α-
  • Α+

Αποτροπιασμό και φρίκη προκαλεί η καταγγελία της γυναίκας που έπεσε θύμα βιασμού υπό την απειλή όπλου στη Νέα Ιωνία. Σύμφωνα με το MEGA, ο 58χρονος σύντροφός της φέρεται να την κρατούσε αλυσοδεμένη για τουλάχιστον πέντε μέρες και να την κακοποιούσε σεξουαλικά. Οι γείτονες άκουσαν τις φωνές της γυναίκας και κάλεσαν τους αστυνομικούς. Ετσι, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν στο διαμέρισμα της Νέας Ιωνίας, χτύπησαν το κουδούνι και την πόρτα τούς άνοιξε ο 58χρονος σύντροφος της γυναίκας.

Διαβάστε ακόμη: Καβάλα: Κανείς δεν πήγε στην κηδεία του δολοφόνου - Ανατριχίλα από τις συνθήκες του εγκλήματος

Ο 58χρονος απάντησε στους αστυνομικούς ότι «όλα είναι καλά», όμως εκείνοι διέκριναν τη γυναίκα μέσα στο σπίτι, η οποία τούς έκανε νοήματα. Ετσι, μπήκαν στο σπίτι και ρώτησαν τη γυναίκα τι συμβαίνει με εκείνη να τους καταγγέλλει ότι ο άνδρας τη βίαζε με την απειλή όπλου. Ύστερα από έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι, βρέθηκαν μια καραμπίνα, φυσίγγια, δύο πιστόλια και ένα όπλο με διόπτρα και δίποδο. Ο 58χρονος είχε άδεια μόνο για την καραμπίνα. Ο 58χρονος άνδρας συνελήφθη με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας, σεξουαλικής κακοποίησης και νόμου περί όπλων. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA