Μενού
  • Α-
  • Α+

Την πόρτα τοι Εισαγγελέα στα Χανιά πέρασε το μεσημέρι της Κυριακής ο 22χρονος άνδρας που συνελήφθη κατηγορούμενος για τον βιασμό, μαζί ένα ακόμη άτομο, μίας 21χρονος κοπέλας από τη Σουηδία. Ο ίδιος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη, 4 Οκτωβρίου, ενω εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση σε ασέλγεια κατά συναυτουργία σε άτομο ανίκανο να αντιδράσει, για πρόκληση σωματικών βλαβών και για παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Σύμφωνα με την ΕΡΤ που επικαλείται τον δικηγόρο του φερόμενο ως δράστη, υποστήριξε ότι υπήρξε ερωτική επαφή, αλλά με τη συναίνεση της κοπέλας.

Διαβάστε ακόμη: Κρήτη: Ομαδικός βιασμός σε Σουηδή τουρίστρια - Φώναζε βοήθεια και τη χτύπησαν

Για την ίδια υπόθεση έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται ένας 19χρονος. Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία της 21χρονης, που ανέφερε στις Αρχές ότι γνώρισε τους δύο άντρες σε νυκτερινό κατάστημα της πόλης όπου διασκέδαζαν έχοντας καταναλώσει αλκοόλ. Στη συνέχεια, σύμφωνα με την καταγγελία της, προσφέρθηκαν να την μεταφέρουν στο κατάλυμα που διέμενε στην περιοχή του Γερανίου του Δήμου Πλατανιά, ωστόσο, όπως υποστήριξε, την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία κα την κακοποίησαν σεξουαλικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA