Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 40χρονο ο οποίος επί πέντε χρόνια βίαζε την κόρη του και ξυλοκοπούσε δίχως έλεος τη σύζυγό του. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η αρχή του τέλος για τον δράστη ξεκίνησε στις 27 Σεπτεμβρίου όταν η γυναίκα από τη Γεωργία πήγε στο Α/Τ Ομονοίας προκειμένου να καταγγείλει την κακοποιητική συμπεριφορά του 40χρονου συζύγου της από το Μπαγκλαντες ο οποίος τη χτυπούσε και την απειλούσε διαρκώς. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά και σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η γυναίκα στους αστυνομικούς είχε βίαιη συμπεριφορά και απέναντι στα παιδιά τους.

Αυτό που θα ακολουθούσε, ωστόσο, δεν το περίμενε ούτε η ίδια. Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση και ο 40χρονος συνελήφθη.Με τον πατέρα απόντα από το σπίτι, ωστόσο, η 12χρονη κόρη του ζευγαριού απελευθερώθηκε και μίλησε στη μητέρα της για τα όσα συμβαίνουν στην ίδια. Όπως της είπε η μικρή ο πατέρας της τη βίαζε τα τελευταία πέντε χρόνια, από την εποχή που η ίδια ήταν 7 ετών! Όπως είπε, ο πατέρας την «πείραζε» και την έβγαζε γυμνές φωτογραφίες ενώ κάθε ορά που η μικρή αντιδρούσε εκείνος τη χτυπούσε και την απειλούσε πως θα της κάνει κακό. Η γυναίκα από τη Γεωργία σοκαρισμένη με τα όσα άκουσε πήρε την μικρή και πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα όπου η μικρή έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς.

Στις 29 Σεπτεμβρίου ο πατέρας (σε βάρος του οποίου ήδη είχαν βγει ασφαλιστικά μέτρα ώστε να μην πλησιάζει την οικογένεια του) επιχείρησε να πάει στο σπίτι που μένει η οικογένεια του στον Άγιο Παντελεήμονα. Η σύζυγός του δεν του άνοιξε και κάλεσε την αστυνομία. Εκείνος έξαλλος άρχισε να χτυπάει την πόρτα και να απειλεί θεός και δαίμονες.Έφυγε, ωστόσο, πριν φτάσουν στο σημείο αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι με μία φωτογραφία του στα χέρια τους άρχισαν να τον αναζητούν. Έφτασαν μέχρι και το σπίτι που μένει ο 40χρονος στην οδό Φυλής αλλά είχε προλάβει να φύγει και από εκεί. Ένας γείτονας του, ωστόσο, τους είπε πως ο δράστης έχει έναν φίλου στη Γλυφάδα και πιθανότατα θα πηγαίνει εκεί για να κρυφτεί.

Οι αστυνομικοί γνωρίζοντας πως ο 40χρονος δεν έχει αυτοκίνητο, εκτίμησαν πως θα έχει χρησιμοποιήσει τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για να πάει εκεί και δεν έκαναν λάθος. Τον εντόπισαν να έχει επιβιβαστεί μέσα στο λεωφορείο Α2 το οποίο έχει αφετηρία την οδό Ακαδημίας. Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ πρόλαβαν το λεωφορείο λίγα λεπτά μετά που είχε ξεκινήσει το δρομολόγιο του, το σταμάτησαν και στο εσωτερικό του βρέθηκε ο 40χρονος στον οποίο πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA