Μενού
akropoli
Ακρόπολη | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της το μεσημέρι της Τρίτης (4/10) καθώς έπεσε στο κενό από τον λόφο του Αγίου Παύλου στην Ακρόπολη. Μάλιστα, αν και οι πρώτες αναφορές έκαναν λόγο ότι η άτυχη γυναίκα έπεσε από ύψος 15-20 μέτρων επειδή έχασε την ισορροπία της όταν προσπάθησε να τραβήξει μία φωτογραφία, οι Αρχές πλέον αποδίδουν τον θάνατό της σε αυτοκτονία!

Η γυναίκα βρέθηκε στο κενό από ύψος 15-20 μέτρων, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι. Εγινε προσπάθεια ανάνηψής της, ωστόσο ανασύρθηκε από την Πυροσβεστική χωρίς τις αισθήσεις της και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τη μετέφερε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Αρχικά θεωρήθηκε ότι επρόκειτο για δυστύχημα και ότι η γυναίκα γλίστρησε από τα βραχάκια σε μια προσπάθειά της να βγάλει φωτογραφία. Ωστόσο, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για αυτοκτονία.

Εκανε τον σταυρό της και έπεσε στο κενό

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτοπτών μαρτύρων, η 47χρονη γυναίκα που είναι Ελληνίδα και όχι αλλοδαπή τουρίστρια όπως είχε αρχικά αναφερθεί, πήρε φόρα, έκανε τον σταυρό της και έπεσε στο κενό. Την ώρα μάλιστα που έφθασε στο σημείο η Αστυνομία, χτυπούσε επίμονα το κινητό της και, όπως αποδείχθηκε, ήταν ο σύζυγός της. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Παράλληλα, αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως η 47χρονη γυναίκα, λίγο πριν πέσει στο κενό είχε επικοινωνήσει με τον σύζυγό της και τον είχε ενημερώσει για τις προθέσεις της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA