Μενού
  • Α-
  • Α+

Σκηνικό τρόμου στήθηκε σε Λύκειο του Αγρινίου το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν κάποιοι μαθητές και εξωσχολικοί κινήθηκαν απειλητικά κατά καθηγητών κι ενός γονέα μαθητή. Δεν δίστασαν μάλιστα να πηδήξουν τα κάγκελα και να γρονθοκοπήσουν ορισμένους εξ αυτών. Οπως αναφέρουν τοπικές ιστοσελίδες, το συμβάν ξεκίνησε από χθες (6/10) με αφορμή την ψηφοφορία για το 15μελές του σχολείου. Δύο μαθητές που διεκδικούσαν την προεδρία φέρεται να ήρθαν σε αντιπαράθεση, εντός του σχολείου, η οποία κατέληξε σε συμπλοκή. Ενας εκ των δύο εμπλεκομένων υπέβαλε μήνυση στον συμμαθητή του για πρόκληση σωματικής βλάβης ωστόσο το επεισόδιο είχε συνέχεια και σήμερα.

Οπως αναφέρει το agriniopress.gr, ο μαθητής σε βάρος του οποίου υπεβλήθη μήνυση, έστησε καρτέρι έξω από το σχολείο, μαζί με συγγενείς του, τον άλλο μαθητή, ο οποίος βρισκόταν εντός του σχολείου μαζί με τον πατέρα του. Τα πνεύματα οξύνθηκαν και γρήγορα η κατάσταση ξέφυγε, με νέα επεισόδια, ιδιαίτερης έντασης να σημειώνονται. Οπως φαίνεται κι από το βίντεο, νεαροί πήδηξαν τα κάγκελα και χτύπησαν κάποιους που βρίσκονταν μέσα στο σχολείο, χωρίς να έχει αποσαφηνιστεί αν ξυλοκοπήθηκαν ο μαθητής κι ο πατέρας του ή και κάποιοι καθηγητές που προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA