Μενού
  • Α-
  • Α+

Ποινική δίωξη έχει ασκηθεί από την Εισαγγελία σε βάρος όχι μόνο του 53χρονου και του 42χρονου που συνελήφθη μαζί του για τον βιασμό του 12χρονου κοριτσιού στα Σεπόλια, αλλά και κατά παντός άλλου υπευθύνου που φέρεται να βίασε το ανήλικο κορίτσι. Ετσι, αντιμέτωποι με αδικήματα για σεξουαλική βία σε βάρος του 12χρονου κοριτσιού, υπόθεση με βασικό κατηγορούμενο τον 53χρονο καταστηματάρχη, θα είναι όσοι εντοπιστούν από τις Αρχές ότι εμπλέκονται στην εκπόρνευση του παιδιού. Όπως φαίνεται από την δικογραφία που έχει στα χέρια του ο 33ος τακτικός ανακριτής, η δίωξη που έχει ασκηθεί για την υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας, δεν αφορά μόνο τον 53χρονο καταστηματάρχη και τον 42χρονο που συνελήφθη μαζί του ως «πελάτης» του, αλλά και «κάθε άλλον υπεύθυνο» που εντοπιστεί από τις Αρχές ότι εμπλέκεται στην σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση του παιδιού.

Διαβάστε ακόμη: Σεπόλια: Το προφίλ του 53χρονου - Ψάλτης, φιλόζωος, φιλάνθρωπος και κατηγορούμενος για βιασμό και μαστροπεία ανηλίκου

Η έρευνα των Αρχών προς αυτήν την κατεύθυνση διενεργείται με γρήγορους ρυθμούς, ώστε να εντοπιστούν τα πρόσωπα που πλήρωσαν τον 53χρονο για να βιάσουν το κοριτσάκι και να βρεθούν ενώπιον του ανακριτή για να λογοδοτήσουν. Υπενθυμίζεται ότι ο 42χρονος συγκατηγορούμενος του καταστηματάρχη, που φέρεται να είναι από εκείνους που πλήρωναν για να έχουν σεξουαλική επαφή με το παιδί, βαρύνεται με την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής, κατ'εξακολούθηση.

Η δίωξη για τον 53χρονο περιλαμβάνει αδικήματα που αφορούν βιασμό ανηλίκου κατ' εξακολούθηση, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο, διακεκριμένη περίπτωση κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ' εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων κ.ά., ενώ δεν έχουν απαγγελθεί ακόμη κατηγόριες για τα όπλα, περίστροφα, μαχαίρια, σφαίρες και ξιφολόγχη, που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε χώρους του κατηγορούμενου.

 Οι 200 που επικοινώνησαν

Πρωταρχικός στόχος των αστυνομικών σε αυτή την φάση των ερευνών είναι να προσδιορίσουν και να ταυτοποίησουν όλους αυτούς που βίασαν το 12χρονο κορίτσι έναντι αμοιβής και κατόπιν συνεννόησης με τον 53χρονο μέσω διαδικτύου. Η ίδια η κοπέλα δεν είναι ακόμη σε θέση να δώσει ξεκάθαρες και συγκεκριμένες απαντήσεις. Κάνει λόγο για περίπου δέκα άνδρες στους οποίους την πήγε ο 53χρονος, άλλες φορές μέσα στα αυτοκίνητά τους και άλλες φορές σε «κάποια δωμάτια» τα οποία όμως επίσης δεν μπορεί να θυμηθεί.

Η μόνη επιβεβαιωμένη περίπτωση είναι αυτή του 42χρονου ο οποίος επίσης συνελήφθη και οδηγείται στον Ανακριτή, ο οποίος όμως είναι στενός φίλος του 53χρονου, και όχι «ανώνυμος πελάτης» του διαδικτύου. Πάντως σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, από τα μέχρι τώρα στοιχεία φαίνεται πως μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας στην οποία ο 53χρονος ανήρτησε τα βίντεο και τις φωτογραφίες της 12χρονης, είχαν «εκδηλώσει ενδιαφέρον» περισσότερα από 200 άτομα, τα οποία επιχειρούν να ταυτοποίησουν οι αστυνομικοί.

Η γυναίκα του ζητούσε συγκάλυψη

Την ίδια στιγμή συγκλονίζει η μητέρα της 12χρονης που, όπως καταγγέλλεται, έχει πέσει θύμα βιασμού από τον 53χρονο. Μιλώντας στην εκπομπή T-Live στον Alpha η μητέρα της 12χρονης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εχουμε κάνει καταγγελία και γνωρίζουν. Δεν έχω πάει χωρίς στοιχεία να καταγγείλω κάτι. Εχω πάει με πολλά στοιχεία και έχω κάνει καταγγελία. Εμένα δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα λεφτά ούτε θέλω αποζημίωση ούτε τίποτα. Αυτό που θέλω αυτή τη στιγμή είναι να μπει στη φυλακή ο άνθρωπος αυτός. Να πληρώσει γι' αυτό που έχει κάνει και ως εκεί. Δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα λεφτά του ούτε αποζημίωση θέλω να πάρω ούτε τίποτα».

Μάλιστα, η μητέρα της 12χρονης μιλά για τα μηνύματα που ο 53χρονος φέρεται να έστελνε στην κόρη της. Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Κάτι της έστειλε αυτός και εκείνη τη στιγμή κάπως κοκκίνισε η μικρή. Λίγο μαζεύτηκε και της λέει "γιατί παίζεις με το κινητό τόσες ώρες;" και πήγε να της το πάρει. Ετσι για πλάκα από το χέρι και την είδε που κοκκίνισε, φοβήθηκε. Της είχε στείλει μηνύματα να του στείλει βίντεο γυμνά και φωτογραφίες. Αυτά διάβασε εκείνη τη στιγμή η θεία. Πήρε κάποια στιγμή το κινητό, γιατί δεν το έδινε η μικρή και κάποια ώρα το άνοιξε. Εβαλε τον κωδικό και άρχισε να τα διαβάζει. Μου τα έστειλε όλα με viber σε μηνύματα. Την ίδια στιγμή το βράδυ πήγα στο αστυνομικό τμήμα του Κολωνού να κάνω καταγγελία. Το παιδί έχει πάει σε ιατροδικαστές και τα πάντα. Οταν εγώ τα έμαθα αυτά και πήρα την επόμενη μέρα τη γυναίκα του στο messenger, γιατί δεν είχα το κινητό της, μου είπε "Αχ, τι να κάνουμε να σταματήσει η κατρακύλα να μην καταστραφούν οι οικογένειές μας".

Προσπαθούσε να το καλύψει και μου έλεγε "σε παρακαλώ, μην πας να τον καταγγείλεις και ό,τι θες θα κάνω με ψυχολόγους για το παιδί σου και θα σε βοηθήσω οικονομικά. Της λέω "είσαι σοβαρή; Επρεπε η ίδια να έχεις πάει να το καταγγείλεις από τη στιγμή που στο είπα. Οχι να μου λες αυτά τα πράγματα». Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας, ο 53χρονος φέρεται να είχε στείλει στη 12χρονη μηνύματα όπως «δεν μου το έστειλες το βίντεο, δεν μου ήρθε η φωτογραφία». Γι' αυτό ζητά την παραδειγματική του τιμωρία. «Εγώ θα τον σκοτώσω. Αν γίνει κάτι και βγει ελεύθερος, εγώ η ίδια θα τον θάψω. Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά του. Ούτε αποζημίωση θέλω να πάρω. Ούτε με βοηθούσε όπως πήγε και είπε. Θα πεθάνω άμα με τάιζε αυτός. Εγώ πήγα δυο-τρεις μέρες στο μαγαζί του. Εκεί που να δουλέψω για τα 10 ευρώ που μου έδινε για 2-3 ώρες και πήγαινα και καθάριζα;».

Σε κάθε περίπτωση η σύζυγος του 53χρονου δεν ήθελε να κάνει κάποιο σχόλιο για την υπόθεση. Η ίδια υπήρξε καθηγήτρια Αγγλικών και σήμερα ασχολείται με τα κοινά. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA