Μενού
  • Α-
  • Α+

Τέλος στο θρίλερ με την αρπαγή της 14χρονης Μαρκέλλας από τη Νίκαια, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 14χρονη κατάφερε να διαφύγει από εκεί όπου βρισκόταν και έφτασε στα ΚΤΕΛ του Μαρκόπουλου, απ' όπου τηλεφώνησε στους γονείς της. Τα ίχνη της Μαρκέλλας είχαν χαθεί το βράδυ της Παρασκευής, όταν την άρπαξε ένας άνδρας με τη βία, ενώ ήταν μαζί με την αδελφή της κοντά στο σπίτι τους. Ο άνδρας την έβαλε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκαν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτει θύμα αρπαγής από τον συγκεκριμένο ενήλικα

Όπως τόνισε η μητέρα της ανήλικης, δεν είναι η πρώτη φορά που η κόρη τους πέφτει θύμα αρπαγής από τον συγκεκριμένο ενήλικα, τον οποία κατονόμασε. Σε ερώτηση εάν υπάρχουν διαφορές με την οικογένεια του απαγωγέα, απάντησε ότι «δεν έχουμε τίποτα με την οικογένεια»: «Δεν ξέρω, (γιατί την απήγαγε). Ήθελε να κάνει κακό σε εμάς ή στην κόρη μου; Ήθελε να βιάσει την κόρη μου; Δεν ξέρω τι θέλει από εμάς». Η ίδια υποστήριξε ότι έχει δώσει τα στοιχεία του άνδρα στον εισαγγελέα. 

Δείτε το tweet του Χαμόγελου του Παιδιού:

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA