Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια καθώς πέρα από το άτυχο κορίτσι φαίνεται πως προκύπτουν και παράπλευρες απώλειες... Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο γιος του 53χρονου Ηλία Μίχου, που είναι προφυλακισμένος για την αποτρόπαια αυτή υπόθεση, είναι δημοσιογράφος και δουλεύει ως διπλωματικός συντάκτης σε μεγάλη εφημερίδα. Ή τουλάχιστον δούλευε μέχρι την περασμένη Δευτέρα, καθώς του ανακοινώθηκε με... άκομψο τρόπο πως απομακρύνεται από τη θέση του.

Δυστυχώς, μία υπόθεση που δικαίως έχει σοκάρει όλο το πανελλήνιο έρχεται να επηρεάσει και τα μέλη της οικογένειας του κατηγορουμένου, με τις πράξεις του πατέρα να δίνουν το δικαίωμα στους εργοδότες του γιου να δράσουν τιμωρητικά σε έναν δημοσιογράφο που, σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν, όχι μόνο δεν έχει καμία ανάμειξη στην υπόθεση αλλά είναι και μεταξύ των θυμάτων, έστω και εμμέσως, αφού τα απίστευτα εγκλήματα του πατέρα του διέλυσαν και τη δική του οικογένεια... 

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος του 53χρονου αναμένεται να καταγγείλει το εν λόγω περιστατικό στην ΕΣΗΕΑ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA