Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης από τα Σεπόλια ήταν και πάλι αφιερωμένο το μεγαλύτερο μέρος της εκπομπής «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα και τους συνεργάτες του να προχωρούν σε μία σειρά από αποκαλύψει και ρεπορτάζ για το θέμα. Ο παρουσιαστής της εκπομπής του ΑΝΤ1 για μία ακόμη ημέρα ήταν εκνευρισμένος με όλα όσα αποκαλύπτονται για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, ωστόσο αυτή τη φορά θέλησε να στείλει συγκεκριμένα μηνύματα, με παραλήπτες που δεν τους κατονόμασε.

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: «Εκανα σεξ με τον Μίχο υπό την απειλή όπλων και μαχαιριών» - Την εξέδιδε και η μάνα – Ερχονται νέες συλλήψεις

«Δεν θα ζητήσω μετά από 30 χρόνια δημοσιογραφίας που έχω υπηρετήσει και το lifestyle και θα το ξανά υπηρετήσω αν χρειαστεί δεν είναι ντροπή, με αισθητική και άποψη ό,τι έχω κάνει στο lifestyle, δεν θα ζητήσω την άδεια από κανέναν να διαμορφώσουμε τη σκαλέτα της εκπομπής μου, της εκπομπής μας» είπε αρχικά, φανερά εκνευρισμένος, προφανώς για κριτική που έχει δεχθεί η εκπομπή για τη θεματολογία της. Και συνέχισε: «Καλό το lifestyle, μας δίνει λεφτά, κι εμένα -η ψυχαγωγία δίνει λεφτά όχι η ενημέρωση, αυτή είναι μια αλήθεια, δεν είπα ότι δεν θέλω να το κάνω- όμως, μετά από 30 χρόνια δουλειάς αν μπορούμε κάτι να προσφέρουμε για να χτυπήσουμε μια καμπάνα στην κοινωνία, δεν θα πάρω άδεια από κανέναν για το πώς θα κάνω τη σκαλέτα αυτής εδώ της εκπομπής. Άντε πια! Σας ακούω τόσα χρόνια να λέτε μαλ…ς! Θα αρχίσω να μιλάω κι εγώ πια».

Ωστόσο υπήρξε και συνέχεια καθώς όπως αποκάλυψε υπάρχουν κάποιοι που λένε πως «βγάζει» στον αέρα συνομιλίες που δεν είναι πραγματικές. Υπονοούν δηλαδή πως είναι ψεύτικες. Αυτό έφερε την έκρηξή του «Ποτέ δεν έχω βγάλει ψεύτικη, ποτέ, ποτέ, ποτέ... Μην με προκαλείτε» ανέφερε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA