Αλλη μία υπόθεση βιασμού έρχεται στο προσκήνιο με θύμα μία 19χρονη, η οποία σύμφωνα με την καταγγελία της κακοποιήθηκε από δύο αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ μέσα στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας. Οι δύο αστυνομικοί συνελήφθησαν και τους ασκήθηκε δίωξη για ομαδικό βιασμό. Σχετικά με την υπόθεση μίλησε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας.
Διαβάστε ακόμη: Βιασμός 19χρονης στην Ομόνοια: Σοκάρουν τα στοιχεία - Βιντεοσκοπούσαν την πράξη τους με κάμερα GoPro
«Είναι δύο ειδικοί φρουροί που προσελήφθησαν στην ελληνική αστυνομία το 2019. Τι να πω…ντρέπομαι» δήλωσε ο Σταύρος Μπαλάσκας στον ALPHA. Τόνισε πως η πράξη είναι καταδικαστέα και οι δράστες «κατάπτυστοι», ενώ εάν αποδειχθεί πως έγινε μέσα στο τμήμα της Ομόνοιας αποτελεί «τεράστιο θέμα».
- Μαρινάκης για κατάρριψη πυραύλων από ελληνικούς Patriot: «Δεν συνιστά επίθεση, ήταν αμυντική ενέργεια»
- Τέμπη: Οργή Καρυστιανού για τη διακοπή της δίκης - «Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε»
- «Ο καταραμένος»: Τι γράφουν τα βιβλία Ιστορίας του Ιράν για τον Μέγα Αλέξανδρο;
- Πόπη Μαλλιωτάκη: «Με τον Λαζαρίδη δεν πήραμε ποτέ διαζύγιο, λέει ψέματα η Ηλιάδη ότι είχαμε χωρίσει»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.