Αλλη μία υπόθεση βιασμού έρχεται στο προσκήνιο με θύμα μία 19χρονη, η οποία σύμφωνα με την καταγγελία της κακοποιήθηκε από δύο αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ μέσα στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας. Οι δύο αστυνομικοί συνελήφθησαν και τους ασκήθηκε δίωξη για ομαδικό βιασμό. Σχετικά με την υπόθεση μίλησε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας.
Διαβάστε ακόμη: Βιασμός 19χρονης στην Ομόνοια: Σοκάρουν τα στοιχεία - Βιντεοσκοπούσαν την πράξη τους με κάμερα GoPro
«Είναι δύο ειδικοί φρουροί που προσελήφθησαν στην ελληνική αστυνομία το 2019. Τι να πω…ντρέπομαι» δήλωσε ο Σταύρος Μπαλάσκας στον ALPHA. Τόνισε πως η πράξη είναι καταδικαστέα και οι δράστες «κατάπτυστοι», ενώ εάν αποδειχθεί πως έγινε μέσα στο τμήμα της Ομόνοιας αποτελεί «τεράστιο θέμα».
- Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Υπό εξέταση η αναίρεση της απόφασης αποφυλάκισής του από τον Άρειο Πάγο
- Μαρία Καρυστιανού: Οι συμβολισμοί στα αποκαλυπτήρια του κόμματος, οι στόχοι και οι κόκκινες γραμμές
- Καιρός: Συνεχίζονται οι μπόρες και οι καταιγίδες - Το Σάββατο η πιο δύσκολη μέρα σύμφωνα με τον Μαρουσάκη
- Η άγρια δολοφονία του Νικηφόρου Μανδηλαρά που από την χούντα χαρακτηρίστηκε ατύχημα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.