Νέες εξελίξεις έρχονται στη δημοσιότητα για την ανατριχιαστική υπόθεση του βιασμού και της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τα Σεπόλια. Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση για την προφυλάκιση της μητέρας της 12χρονης, το MEGA και η εκπομπή Live News έφεραν στο φως μια κρίσιμη παράμετρο που πιθανότατα οδήγησε την 37χρονη στη φυλακή. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του MEGA, υπάρχουν συνομιλίες της 12χρονης με τον Γιάννη Σοφιανίδη, τον 42χρονο ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί από την αρχή της υπόθεσης μαζί με τον Ηλία Μίχο.
Διαβάστε ακόμη: Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: «Ο Μίχος με πήγαινε σε οίκο ανοχής, με βίαζαν 5 άνδρες σε μισή ώρα» - Η κατάθεση στις Αρχές
Επειτα από αυτές τις συνομιλίες ο πατέρας της 12χρονης επικοινωνεί με το κορίτσι. Ενώ στη συνέχεια υπάρχει ένα SMS της 12χρονης προς τη μητέρα της, στο οποίο αναφέρει την εξής φράση: «Μου έδωσε 50 ευρώ». Η 37χρονη μητέρα υποστήριξε πως αυτό το SMS δεν αφορούσε την υπόθεση αλλά τα χρήματα για ένα ταξίδι προς τη Λευκάδα. Στο άκουσμα της απόφασης, τα παιδιά της που νωρίτερα είχαν καταθέσει υπέρ της, ξέσπασαν σε λυγμούς. Σύμφωνα με τη δικηγόρο της μητέρας, Ασπασία Ταραχοπούλου, τα δύο παιδιά απειλούν πως θα αυτοκτονήσουν. «Μαμά όχι!» φώναζε ο γιος της μόλις αντίκρισε το περιπολικό ενώ η 12χρονη ξέσπασε σε κλάματα.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.