Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γιαγιά της 12χρονης μίλησε για τον εφιάλτη που βιώνει η οικογένειά της με την αποκάλυψη της υπόθεσης του βιασμού και της εκπόρνευσης του κοριτσιού από τον Ηλία Μίχο κι αναφέρθηκε στην προφυλάκιση της νύφης της. «Και νύφη μου που είναι, παιδί μου είναι. Την έχω μεγαλώσει. Είναι άδικο αυτό που γίνεται, άδικο γι αυτό που την κατηγορούν. Αν ήταν αλήθεια, θα έλεγα κρεμάστε την» είπε χαρακτηριστικά η γιαγιά του 12χρονου κοριτσιού από τα Σεπόλια, η οποία είχε αναλάβει ατύπως την κηδεμονία των 5 εκ των αδερφιών της 12χρονης.

«Τα παιδιά όλα είναι χάλια, και πιο πολύ αυτό (σ.σ.: η 12χρονη), που λέει τι έκανα γιατί δεν μίλαγα στη μάνα μου τόσο καιρό και την έβαλα φυλακή. Τι να σας πω, όλα κλαίνε και λένε "θέλω τη μάνα μου"» είπε η πεθερά της προφυλακισμένης 37χρονης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star. Οσο για το παιδάκι είπε ότι «και βέβαια έχω επαφές και βέβαια την έχω δει. Οσες μέρες ήταν στο Παίδων ήμασταν εκεί μέρα-νύχτα μαζί με όλα τα παιδιά. 

Η γιαγιά είπε ότι ουσιαστικά αυτή μεγάλωνε τα περισσότερα παιδιά. «Τα παιδιά θέλουν να έρθουν σπίτι τους. Τα 5 τα είχα εγώ. Τα παιδιά είναι πολλά και πήρα τα μεγάλα για να μπορούν να διαβάζουν να έχουν ησυχία. Σπουδάζουν, έχουν πάρει το δρόμο τους».

Οσον αφορά στο γιο της και στο παρελθόν του, απέφυγε να απαντήσει για το γεγονός ότι ήταν πρώην τοξικομανής, ενώ κληθείσα να σχολιάσει αναφορές που ήθελαν να παραμελεί την οικογένεια του. «Τι να σας πω... Κουτσομπολιά. Ηταν πολύ αγαπημένοι με τη γυναίκα του. Ποτέ δεν έκανε κάτι που δεν ήθελε η κοπέλα».

«Γιαγιά με απειλούσε με μαχαίρια και πιστόλια να μην μιλήσω»

Ο ηλικιωμένη γυναίκα είπε ότι η 12χρονη δεν τα είχε πει νωρίτερα στην μητέρα της γιατί όπως της εκμυστηρεύτηκε το κορίτσι «την απειλούσε (σ.σ.: ο Μίχος) με όπλα στον κρόταφο και με μαχαίρια και της έλεγε θα σε σκοτώσω και θα τους σκοτώσω και όλους τους δικούς σου».

Καταλήγοντας, είπε για τα λεφτά που φέρεται να λάμβανε η μάνα στον λογαριασμό της ότι «Δεν έχει φράγκο η γυναίκα, της είχε στείλει η μάνα της 100 ευρώ, της μπαίνουν από την πρόνοια, από επιδόματα κτλ.»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA