Μενού
  • Α-
  • Α+

Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια και της εκπόρνευσής της και προκαλεί τρόμο το πόσες μπορεί να είναι οι προεκτάσεις αυτής της κτηνωδίας. Μέχρι στιγμής έχουν πάει στη φυλακή 5 άτομα, ένας ακόμη βρίσκεται προ των πυλών, ενώ οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει πολλούς ακόμη, οι οποίοι από μέρα σε μέρα θα κληθούν να λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης. Οι έρευνες εστιάζουν τώρα στον κλειστό κύκλο της 12χρονης, και συγκεκριμένα σ' αυτούς που έχει παρουσιάσει η ίδια η κοπέλα ως Βασίλη και Μιχάλη.

Ειδικά για τον τελευταίο, οι έρευνες είναι επισταμένες καθώς πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες για έναν έναν 33χρονο που είναι άτομο εμπιστοσύνης και πολύ κοντά στην οικογένεια. Βάσει των μαρτυριών των γειτόνων, ο Μιχάλης πήγαινε και παραλάμβανε την 12χρονη από το σπίτι της, με την ίδια μάλιστα να έχει ανεβάσει κι αρκετά βίντεο στο TikTok. Ο 33χρονος έχει απασχολήσει τις Αρχές για μία καταγγελία που αφορά απειλή προς μία γυναίκα.

Αρκετοί ήταν αυτοί που θεώρησαν ότι είναι πιθανό να πρόκειται για τον ίδιο τον Ηλία Μίχο, ο οποίος ενδέχεται να χρησιμοποίησε το «Μιχάλης» ως ψευδώνυμο στην εφαρμογή όπου προσπαθούσε να προσελκύσει τους επίδοξους παιδοβιαστές. Σε σχετικό ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στο Mega, αναφέρθηκε πως ο Μιχάλης που εντοπίστηκε στον στενό οικογενειακό κύκλο της 12χρονης, προσομοιάζει με τις περιγραφές του παιδιού. Το «καλό» στην υπόθεση είναι ότι η έρευνα της ΕΛΑΣ έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό και το επόμενο διάστημα αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις. Oπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά, «η αστυνομία είναι πολλές ημέρες πιο μπροστά από όσα αποκαλύπτονται από τα media».

Λύτρας: Δύο αστυνομικοί στο κάδρο των ερευνών

Την ίδια στιγμή, και σε ό,τι αφορά στους πιθανούς παιδοβιαστές της 12χρονης, ο Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε μια πληροφορία που δίνει νέα διάσταση στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης. Οπως είπε στον ΑΝΤ1 ο κ. Λύτρας, «εγώ έχω πληροφορίες για δύο αστυνομικούς που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση». Σημειώνεται ότι έως τώρα οι πληροφορίες ήθελαν έναν αστυνομικό να είναι ανάμεσα σε αυτούς που επικοινώνησαν με την 12χρονη.

Η πληροφορία αυτή είχε, μάλιστα, προκαλέσει και την αντίδραση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, ο οποίος έδωσε εντολή ο αστυνομικός που φέρεται να εμπλέκεται «να τεθεί άμεσα σε πειθαρχικό έλεγχο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA