Μενού
  • Α-
  • Α+

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας στα Σεπόλια με θύμα ένα 12χρονο κορίτσι. Μετά τις συλλήψεις και τις προφυλακίσεις, αποκαλύφθηκε πως στην υπόθεση εμπλέκεται και ένας αστυνομικός. Ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν έχει κακοποιήσει το παιδί και μόνο του μίλησε στην εφαρμογή Blindchat. 

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Πειθαρχικός έλεγχος στον αστυνομικό που εμπλέκεται στην υπόθεση

Σύμφωνα με το MEGA, ο αστυνομικός που εμπλέκεται στην υπόθεση υπηρετεί στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ και συγκεκριμένα σε τμήμα που ασχολείται με τις επικοινωνίες και τη διαχείριση των αστυνομικών δυνάμεων της Άμεσης Δράσης. Εις βάρος του αστυνομικού που αρνείται τις κατηγορίες έχει διαταχθεί πειθαρχικός έλεγχος. 

Ζητούσε χρήματα για ναρκωτικά

Στο μεταξύ, νέα μηνύματα έρχονται στο φως, που φανερώνουν την σχέση της μητέρα της 12χρονης με την κόρη της και στα οποία φαίνεται ότι η 37χρονη ζητά επιτακτικά χρήματα από την ανήλικη. Από τα μηνύματα που εντοπίστηκαν, τα οποία αντάλλαξαν μητέρα και κόρη όταν η μικρή βρισκόταν στην Λευκάδα για διακοπές στο σπίτι της θείας της, προκύπτει ότι η 37χρονη κατηγορούμενη για διακεκριμένη μαστροπεία ζητούσε επίμονα από το παιδί να της βρει χρήματα για ναρκωτικές ουσίες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA