Μενού
  • Α-
  • Α+

Από το 2019 οι γείτονες είδαν τον...διάβολο στα μάτια του Ηλία Μίχου. Οπως αναφέρουν οι γείτονες του παιδοβιαστή στα Σεπόλια, η συμπεριφορά του άρχισε να αλλάζει εκείνη την περίοδο. Εχασε 40 κιλά, το... γύρισε στις δημόσιες σχέσεις, άφησε μούσι, όμως «έβλεπες στα μάτια του ότι άλλαξε, ότι είχε πουλήσει την ψυχή» του, όπως ανέφερε με γλαφυρό τρόπο μια γειτόνισσα. Αλλος γείτονας λέει ότι «ήταν και παλιότερα κάπως, αλλά τόσο σιχαμερός δεν ήταν ποτέ. Και με πελάτισσες και με εργαζόμενες παλιότερα είχε άθλια συμπεριφορά. Τον ξέρουμε 20 χρόνια, ήταν πέφτουλας, όποια περνούσε της την έπεφτε με άθλιο τρόπο» είπε χαρακτηριστικά στο Star.

Στα πιτσιρίκια, «έδινε πορτοκαλάδες, χυμούς, κρουασάν» για να τα καλοπιάσει, σύμφωνα με άλλον γείτονα που μίλησε στο κανάλι, ενώ φαίνεται πως ο Μίχος είχε βάλει στο μάτι την 12χρονη κοπέλα. Οπως καταγγέλλει περίοικος, «είχε πιάσει τη μάνα μου και την ρωτούσε τι... παίζει με το κορίτσι. Αν είναι άτομο εμπιστοσύνης...» Οι μαρτυρίες πάντως, δεν έχουν τελειωμό καθώς μία ακόμα μαρτυρία ανάφερε πως «το βλέπαμε το παιδάκι να κυκλοφορεί και στις 4 και στις 5 το πρωί».

Το ρεπορτάζ του Star από τη γειτονιά πέριξ του μαγαζιού του παιδόφιλου 53χρονου, έκλεισε με έναν γείτονα να λέει: «Ανέβηκα στο πατάρι να ψωνίσω και είδα δύο κρεβατάκια ράντζα. Ε, λέω τα έχει να ξεκουράζεται. Πού να φανταζόμουν...».

Παραδόθηκε στις Αρχές 43χρονος πατέρας που συναντήθηκε με την 12χρονη

Την ίδια στιγμή στο ίδιο κανάλι έπαιξε η πληροφορία ότι ένας 43χρονος, ετοιμάζεται να παραδοθεί στις Αρχές, κάτι που έγινε τελικά αργά χθες το βράδυ. Ο άνδρας δεν κρατήθηκε σύμφωνα με την αστυνομία μετά την αυτόβουλη επίσκεψή του στη ΓΑΔΑ, παρότι ειπώθηκε στο δελτίο πως ο 43χρονος έχει παραδεχθεί πως «συναντήθηκα με το κορίτσι μία φορά, αλλά δεν προχώρησα σε σεξουαλική επαφή μαζί της». Ο 43χρονος είναι πατέρας ενός παιδιού στην εφηβεία...

«Μπορώ να σου δίνω 90 για δύο τη βδομάδα»

Οι άρρωστοι παιδόφιλοι που συνομιλούσαν κυρίως με τον Ηλία Μίχο, καθώς αυτός φέρεται να διαχειριζόταν τα δεκάδες προφίλ που είχε φτιάξει στο κοριτσάκι για να προσηλυτίζει παιδόφιλους, έκαναν και παζάρια με τον μαστροπό, ο οποίος ανάλογα με τα... φεγγάρια του, ζητούσε και διαφορετικό ποσό. Σε συνομιλία που βρίσκεται στα χέρια των Αρχών φέρεται να έχει εκτυλιχθεί η εξής στιχομυθία ανάμεσα στον Μίχο που προσποιείτο την 12χρονη και παιδόφιλο. 

«Μπορώ να δίνω 90 ευρώ για δύο φορές την εβδομάδα» έγραψε ο διεστραμμένος, με τον Μίχο να του απαντά «Αν θες να βρεθούμε στο αυτοκίνητο 110 ευρώ, 160 σε σπίτι (σ.σ.: προφανώς σε οίκο ανοχής) ή 230 ευρώ σε ξενοδοχείο...»

Ο βιασμός (και) της ψυχής του παιδιού

Η παιδοψυχολόγος άκουσε όλα τα βιώματα της 12χρονης, στις οποίες της περιέγραφε όλη τη φρίκη. Βιασμοί στο υπόγειο του μαγαζιού του Ηλία Μιχου, στα αυτοκίνητα των ανώμαλων στα Σεπόλια, στην κατ' εξακολούθηση κακοποίηση στον οίκο ανοχής, τις φωτογραφίες και τα βίντεο που την έβαζε να τραβάει γυμνή ή με εσώρουχα για να τα πουλάει σε παιδόφιλους... Οπως αναφέρθηκε στο ίδιο ρεπορτάζ το κοριτσάκι φέρεται να εκμυστηρεύτηκε στην επιστήμονα ότι «κάποιοι πλήρωναν για φωτογραφίες και βίντεο. Περίπου 20 ή 25 ευρώ» στις οποίες ήταν εντελώς γυμνή ή φορούσε «εσώρουχα που μου έπαιρνε από τη λαϊκή».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA