Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε λαϊκή αγορά της Καλαμπάκας, όταν ένα φορτηγό παρέσυρε και τραυμάτισε τρεις ανθρώπους με τον οδηγό να τραυματίζει και την ίδια τη γυναίκα του. Αρχικά σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η άτυχη σύζυγος του οδηγού αναφέρθηκε πως είχε καταλήξει από τα τραύματά της. Ωστόσο, σύμφωνα με την ενημέρωση του νοσοκομείου, η γυναίκα εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή της στην εντατική. Ο οδηγός ισχυρίστηκε ότι κόλλησε το γκάζι του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα το όχημα να ξεφύγει από την πορεία του και να παρασύρει τους άτυχους παρεβρισκόμενους στη λαϊκή. Ακολούθησε ένας πανικός στη λαϊκή αγορά της Καλαμπάκας, με τον οδηγό και παραγωγό να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Ολα έγιναν λίγα λεπτά αφόρου ο σύζυγος μάζεψε τον πάγκο του και φόρτωσε στο αγροτικό του τα προϊόντα που είχαν μείνει απούλητα για να φύγει.

Διαβάστε ακόμη: «Έκοψαν» το επίδομα αναπηρίας σε έφηβο χωρίς χέρι - Η απάντηση του ΕΦΚΑ

Πωλητές και πελάτες πανικοβλήθηκαν, ενώ άμεσα έσπευσε στο σημείο το ΕΚΑΒ. Τα ασθενοφόρα μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομείο των Τρικάλων. Το όχημα του παραγωγού - πωλητή βρισκόταν εντός της λαϊκής αγοράς όταν για άγνωστο λόγο κύλησε, παρέσυρε πάγκους, χτύπησε σε άλλο όχημα πωλητή και σταμάτησε σε κατάστημα.

Στο σημείο έφτασαν και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και από τις συνομιλίες με τον οδηγό, ο ίδιος υποστήριξε ότι κόλλησε το γκάζι του οχήματος, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο, το αυτοκίνητο να πάρει την κατηφόρα και να παρασύρει τους πολίτες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA